hravec píše:tak prrrr, ať si to ujasníme, odkud tedy z Bosny nebo z Hercegoviny?
už se těším na videa ...
To som teda nevedel, že Bosna a Hercegovina sú dva štáty ?
hravec píše:tak prrrr, ať si to ujasníme, odkud tedy z Bosny nebo z Hercegoviny?
už se těším na videa ...

hravec píše:tak prrrr, ať si to ujasníme, odkud tedy z Bosny nebo z Hercegoviny? ...
salamander píše:To som teda nevedel, že Bosna a Hercegovina sú dva štáty ?
Drondys píše:...tj. Bosna a Hercegovina je v současnosti jedno území a jeden stát, který je federací složenou z deseti federálních jednotek - kantonů...
Petr to samozrejme pochopilhravec píše:...to byl samo sebou pokus v ftipPetr jistě pochopil ... byl jsem tam párkrát, ale žít bych tam nechtěl...
gardenroute píše:Sluneční "protistínová" GoPro clona pro Ptaaka
Tak jsem se konečně dokopal (dílem s blížícím se odjezdem na Balkán, a dílem, že mě ty stíny vrtulí v obraze z GP začínají dost štvát) k tomu, abych rychle a provizorně dobastlil svůj prototyp sluneční clonky pro GP, které by eliminovala vznik těch nepříjemných stínů vrtulí Phantoma při letu proti silnému a zejména nízkému slunci. ...
Ještě jsem to 'na krev' nezkousel, jen před časem (někdy pred tím, než jsi to kupoval Ty) jsem to zkoušel na mém domovském letišti na tehdejší FPV dosah Ptaaka, kdy jsem přeletěl z jedné strany letiště na druhou (dle iOSD asi 700 metru), posadil to, zaarmoval a vzdálené aktivoval MP, hned se to chytlo, je to malinko před horizont, mel jsem trochu bobky, aby tam někdo zrovna nejel a nechtěl to slohnout... Taky bobky, zda-li ho na tu dálku zase zvednu do vzduchu... Mel jsem i nasazena sluchátka do Dominatoru, abych slyšel odarmovani a start motoru, kdyby vypadlo FPV při znovu startu po aktivaci MP majaku.hravec píše:Peťo a máš vyzkoušený dosah MarcoPola?
Paráda Marku, to je dobrý poznatek, ze to to nevyvazeni tak hrubě ovlivňovalo, ještě by to chtělo vyzkoušet v tom mém oblibenem testu svislého výtahuMarek_Km píše:Tak jsem ten test ještě dnes stihnul, než k večeru začalo pršet. Občas docela slušně pofukovalo, až jsem váhal, jestli do toho jít. Nechápu, kde se mi ztratily 2 minuty letového času (staré páry po 9 a nový 12 minut)... Každopádně to pohupování vpřed vzad kvůli nevyvážení prakticky zmizelo...Ale důležitý poznatek - je dost dobré mít koptéru vyváženou, hlavně pokud má na svůj výkon hodně naloženo...
gardenroute píše:Ještě jsem to 'na krev' nezkousel, jen před časem (někdy pred tím, než jsi to kupoval Ty) jsem to zkoušel na mém domovském letišti na tehdejší FPV dosah Ptaaka, kdy jsem přeletěl z jedné strany letiště na druhou (dle iOSD asi 700 metru), posadil to, zaarmoval a vzdálené aktivoval MP, hned se to chytlo, je to malinko před horizont, mel jsem trochu bobky, aby tam někdo zrovna nejel a nechtěl to slohnout... Taky bobky, zda-li ho na tu dálku zase zvednu do vzduchu... Mel jsem i nasazena sluchátka do Dominatoru, abych slyšel odarmovani a start motoru, kdyby vypadlo FPV při znovu startu po aktivaci MP majaku.