Turnigy Multistar
Re: Turnigy Multistar
Multistary sú vyborné regulátory, ale už nejaký čas pozorujem a v posledných dňoch sa mi to potvrdilo v plnej miere, že sú nevhodné na akrobatické lietanie s multicoptérami vďaka "Stalled motor protection" a ak tak len veľmi opatrne a s neustálou kontrolou plynu. Ak sa niektorý motor počas letu, napríklad náporom vzduchu, zastaví, pri polohe kniplu plynu inde ako na nule, už sa nerozbehne. Pomôže len stiahnutie plynu na nulu a jeho opätovné pridanie. Na to však nie vždy je čas a coptéra sa nekontrolovane roztočí.
tak to nevim.... ja je mam, a MultiWii ma nadefinované min.otacky, takze se motory ani pri minimalnim plynu nezastavi
1) quadcopter Locust (TBS clone), Cirus AIOP v2
2) original TBS Discovery PRO, Naza V2, Graphene 4S
Tak ich skús zabrzdiť rukou.
vsak to je jasne, to se zastavi ... ale baví me se o zastaveni ve vzduchu, a nezda se mi, ze by se zastavili pri fouknuti větru
Keď lietaš s kostolným poriadkom, to je nejaké to presúvanie sa po po oblohe, tak nie, nezastavia.
když myslíš
akorat to bych ale nerozflakal uz 3 rámy
tak pošli video, jak litas ty
kdyz mas takove potize
tak pošli video, jak litas ty
Multistary 20A mi fungují jak s APM, s Arduflyer tak s Nazou. Jak jsem je koupil, tak jsou zamontované v hexa. Jen jsem pro jistotu přes přijímač nastavil koncové body.
Nepošlem, lebo som to včera rozflákal. 
Holubko píše:Popripade, nevedeli by ste mi odporucit nejake ine ESC na quadrocopteru. Na HK som nasiel iba dve moznosti a to Hobbyking Blue Series a Turnigy Plush. Dakujem.
Dost doporučované jsou regulátory F-20A nebo F-30A
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _ubec.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _UBEC.html
Pro použití v multikoptéře je ale potřeba je přeflashnout na nejnovější SimonK firmware
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Taky mám flashnuté F 20. Fungují velmi dobře. Jenom se mi zdají být trošku těžší.
Kajosek píše:když myslíšakorat to bych ale nerozflakal uz 3 rámy
tak pošli video, jak litas tykdyz mas takove potize
Takže copterka je zrepasovaná, vlastne dostala novú stredovú platformu a motory nové osky. Zastavovanie regulátorov napokon, dúfam, vyriešilo zvýšenie hodnoty min. throttle v KK2.0.
A zas lieta.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FeWVtQr6tU0[/youtube]
Regulátory otáček pro multicoptery
Zdravim,jaké máte zkušenosti s regulátory Multistar Turnigy plush,Foxy optho v zapojení s deskou KK 2.1.5 pište všechno děkuji.
Re: Regulátory otáček pro multicoptery
Naprosto ty nejhorší, pokud do těch reglů nanaflashuješ SimonK , tak máš docela smůlu. Já si nedávno koupil na HC 4x Multistar 20A a prakticky se s tím nedalo lítat. Ty regly to prostě nedávaly a to mají mít podporu 400hz. Naprostý výsměch, nedávají to ani omylem. Přitom regly Multistar koupené před rokem to bez problému dávaly. Po nahrání SimonK bezproblémový chod a lítá to naprosto luxusně.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Pouze upozornuju na to ze nektere Multistary uz nemaj piny pro flash a nektere se pri reflashi prehrivaji az se upecou.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Myslíš počas flashovania, alebo počas prevádzky po flashi na SimonK FW?