Nebo myslíš, že bys měl plynovou páku s pružinkou? Stejně jako třeba křidélka?
DJI NAZA pokračování
- JosefSvejk
Re: DJI NAZA pokračování
Asi ti nerozumím. Většinou má vysílač jednu páku vlevo a druhou vpravo.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
myslel som ze throttle automaticky v strede ako ele. a vtedy sa naza vznasa. Ked potlacis plyn hore, zacne stupat a ke pustis throttle zostane na aktualnej vyske - a paku plynu vrati pruzina do stredu http://www.youtube.com/watch?v=C9PKosXNzLE ja len ci to niekto z vas aplikoval na normalnu multikopteru s Nazou...
Modelár, ktorý lieta bez nehody, lieta pod svoje možnosti... :-D
to je tiez celom pekne video... http://www.youtube.com/watch?v=YEYgd1vsgO8
- JosefSvejk
Určitě to půjde, vznášení srovnáš trimem. Ale létání v manuál režimu asi nebude nic moc. Jen by pro mnohé byl problém předělávat vysílač zpět pro jiné modely.
ako s tou prerabkou to mas pravdu, prave som to absolvoval na mojej DX8. V popisoch pisali ze sa to da velmi jednoducho. Mne to az take jednoduche neprislo - myslim hlavne to odlepovanie gumovych povrchov, to dost bolelo
Prosim, nema niekto skusenosti s tym, co je treba nastavit na Naze?
- JosefSvejk
V naze snad nemusíš nastavovat nic
.
dakujem , skusim to tak ako to je. Ked nad tym rozmyslam, tak som okrem tej pruziny nic nemenil co sa tyka nastavenia...
- gardenroute
Já to tak mám, a i spousta dalších, dodelaval jsem si to na na DJI TX pomoci plastové spony ze Shapeways (3D tisk), da se to najít i na jiné Tx. Je to bez potíží zcela vratná úprava.
NAZA firmware s tim pocita již od nějakého loňského upgrade, kdy byl zaveden semiautomaticky start. Je to velmi sikovna vec pro koptery, zejména pro FPV létání s brýlemi, kdy nevidis přesně stav throttle sticku. Idealni doplnit nějakým OSD, které ma i vario, např. DJI iOSD. V NAZA Asistentovi standardně nakalibrujes, při startu odarmujes, stick pustis do te středové polohy, motory běží na volno, a start spustis zvednutím plynu nad střed. Pote již vše stejně.
Už se o tom mnohokrát psalo ve vlaknech o Phantomech, pohledej, osobně jsem tam o tom psal několikrát.
NAZA firmware s tim pocita již od nějakého loňského upgrade, kdy byl zaveden semiautomaticky start. Je to velmi sikovna vec pro koptery, zejména pro FPV létání s brýlemi, kdy nevidis přesně stav throttle sticku. Idealni doplnit nějakým OSD, které ma i vario, např. DJI iOSD. V NAZA Asistentovi standardně nakalibrujes, při startu odarmujes, stick pustis do te středové polohy, motory běží na volno, a start spustis zvednutím plynu nad střed. Pote již vše stejně.
Už se o tom mnohokrát psalo ve vlaknech o Phantomech, pohledej, osobně jsem tam o tom psal několikrát.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Neviděli jste náhodou někdo na netu tuhle úpravu i pro Turnigy 9x? Zkouším to hledat ale nějak se nedaří
Docela by se mi to hodilo...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
- JosefSvejk
Musí to jít u každé vysílačky, kde se dají přehodit módy.
Nezapomeňte ale, chlapci, že si s ničím jiným než s koptérou s tou vysílačkou moc nezalítáte
.
Nezapomeňte ale, chlapci, že si s ničím jiným než s koptérou s tou vysílačkou moc nezalítáte
kulhyc31 píše:Děkuju za radyPravdou je, že mi přijde, že se problém oddálil, nicméně to dělá furt
Né ve dvou fázích, ale už jen v jedné. Na OSD mám v té chvíli 11,0V, ale jakmile přistanu a změřím napětí má 11,6V. Je to normální? Kalibraci baterky sem provedl (teda pokud jde o změření voltmetrem při plném nabití a zapsání do Naza assist).
Hlavně by jsi měl nastavit správný úbytek napětí při zátěži. (Loss) V Naza Assistant je k tomu povídání.
- gardenroute
Co takhle toto na trubcezskal píše:Neviděli jste náhodou někdo na netu tuhle úpravu i pro Turnigy 9x? Zkouším to hledat ale nějak se nedaříDocela by se mi to hodilo...
gardenroute píše:Co takhle toto na trubce
Díky za odkaz...Jsem teď na chatě a mám jen sdílené připojení edge přes mobil, takže s tím video moc nedám. Ale zítra jedu domů a mrknu na to. Dík.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
- gardenroute
A já sedim na terase nad Jadranem (asi 10 metru) a popijim si drink po návratu z večeře
Ale u nás je asi taky teplo, moje domácí automatizace me vzdalene ukazuje šílené teploty doma ve všech místnostech...
No jo ale já měl za to, že když tu ochranu napětí úplně vypnu, tak copter poletí, dokud si nezničím baterku furt stejně? Nebo to tak není? Do teď létám tak, že jakmile se hodnota přiblíží k 10,7 - sedám.
Dále mám dotaz zda někdo používá tento set:
F550 V2 GPS (nová sada E300), H3-3D s GoPro3+B, Graupner MC-32 nebo nižžší, iOSD, Datalink
Jaké prosím používáte baterky? Popřípadě poprosím o doporučení. (mám takový pocit, že pokles coptera po pár minutách letu mají na svědomí ony - momentálně používám FOXY 3S 5000mAh)
Necháváte nastavení Nazy na defaultním co se týče rychlosti otáček motorů a podobně? Upravujete si nějak pokročilé hodnoty? Nerad bych to zkoušel, jelikož tomu nerozumím.
Dále mám dotaz zda někdo používá tento set:
F550 V2 GPS (nová sada E300), H3-3D s GoPro3+B, Graupner MC-32 nebo nižžší, iOSD, Datalink
Jaké prosím používáte baterky? Popřípadě poprosím o doporučení. (mám takový pocit, že pokles coptera po pár minutách letu mají na svědomí ony - momentálně používám FOXY 3S 5000mAh)
Necháváte nastavení Nazy na defaultním co se týče rychlosti otáček motorů a podobně? Upravujete si nějak pokročilé hodnoty? Nerad bych to zkoušel, jelikož tomu nerozumím.