graup15 píše:Dneska super počasí,tak jsem si odskočil hupsnout s Coradem.
Nosilo to dnes nějak výrazně ? mě to přišlo hodně cirovitý, prostě nijak zvlášt termický, spíš vubec ne termický..
graup15 píše:Dneska super počasí,tak jsem si odskočil hupsnout s Coradem.
graup15 píše:Nosilo to kravsky včera i dnes.
ST píše:Jindro, já tu RFM 17x13 lítám od začátku, vyměnil jsem ji taky za RFM16x13 a buhužel na pohonu NEU s kv2700 + KONTRONIK 5,2:1 zase tak brutální nárůst stoupavosti nemám, já startuji na menší otáčky a po odhozu dávám plnej kotel, ale i na ty menší točky to pěkně trhá z ruky. Prostě pořádný éro chce pořádnou vrtuli.
graup15 píše:Dneska super počasí,tak jsem si odskočil hupsnout s Coradem....
ST píše:Litam NEU 1115/1Y/S na 4S baterku.
graup15 píše:Stando ,občas člověk netuší do čeho jde. Je to nádherné éro,bude líta fantasticky.., ale už vím,že Pike -E nikdy!!!!!!!!! Ten přínos užšího trupu oproti nativně na elektor dělaného Vikinga bude asi tak 0,000001%
Tohle mi přijde,jako taková rychlokvaška jak vyhovět a dodat elektro trup...zákazníku pak se z toho můžeš opupínkovat. Né,že by to nešlo do toho nějak narvat,hnízdo kabelů natlačené do trupu silou,regl plandající na kabelech (ala Pike na stránkách Piera Rondela)A taky by to fungovalo,.., ale já mám filozofii. Když tomu dáš trošku péči,tak tě to odmění a bude to nejenom fungovat, ale i dlouho.