Vnitřní žhavení

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
pepa08

#16 Příspěvek od pepa08 »

jo to přesně sem potřeboval vědět nevěděl sem esi se musí žhavi pořát nebo ne tak moc dík a nevíte o nějakejch plánkách?
pepa08

#17 Příspěvek od pepa08 »

moc diky to sem potřeboval vědět ale neviš o nějakejch plánkách?
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Kabriolin »

pepa08 píše:moc diky to sem potřeboval vědět ale neviš o nějakejch plánkách?
Plánkách na co?Jako na éra nebo El.zapojení na svíčku??
pepa08

#19 Příspěvek od pepa08 »

plánkách na éra ale dobry už mám pozháněný na svíčku vím eletryka je moje práce!
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Kabriolin »

pepa08 píše:plánkách na éra ale dobry už mám pozháněný na svíčku vím eletryka je moje práce!
Pak už ti mohu jen doporučit odkaz v horní části stránky " Hledat " a dej třeba slovíčko plánky nebo tak podobně...úspěchu neunikneš :wink:
zdzd

#21 Příspěvek od zdzd »

Kabriolin píše:
pepa08 píše:plánkách na éra ale dobry už mám pozháněný na svíčku vím eletryka je moje práce!
Pak už ti mohu jen doporučit odkaz v horní části stránky " Hledat " a dej třeba slovíčko plánky nebo tak podobně...úspěchu neunikneš :wink:

Kdo ví? Pokud nebudou hledané informace popsány stejně kvalitním jazykem jako jeho, tak asi smolík. Při hledání "plánky elekryka" může být od úspěchu na hony vzdálen. :cry:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Kabriolin »

ZDZD:

Zadej slovo "Plánky": http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=search&mode=results

Určitou šanci má 8O
zdzd

#23 Příspěvek od zdzd »

Určitou ano. Ale na "plán" by byla větší. :wink:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Kabriolin »

K vlastnostem moudrého člověka patří, že více zná, méně mluví.
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Fuzzi »

Necital som vsetky prispevky ale ja s tym skusenosti mam a dospel som k takemuto nazoru

Zbytocna hmotnosť navyse:) pripojit zhavenie nie je az taky problem a vlacit v lietadle zbytocne kilometre kablov to sa mi nepaci. Ked uz tak tak kupit aspon 5a spinac zmixovat s plynom do modelu umiestnit jeden clanok navyse a mame krasne dozhavovanie pre stvortakty a krasne nizky volnobeh ale ja som aj to zavrhol hmotnost pri lietani 3d je strasne zla vec:) Fungovalo to sice dobre ale hmotnost ma nepusti :)

http://www.lmkpovbys.profitux.cz/
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
pozorovatel
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od pozorovatel »

Fuzzi: mě se nejednalo o přižhavování, ale o vnitřní žhavení. Mám totiž celý motor pod motorovým krytem a nechci do něho dělat díry, tak jsem zvolil tuto variantu. Jedná se o dva kabely a konektor, tak to není zase taková hmotnost navíc. Jinak s šetřením hmotnosti v modelech s Tebou plně souhlasím.
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fuzzi »

pozorovatel píše:Fuzzi: mě se nejednalo o přižhavování, ale o vnitřní žhavení. Mám totiž celý motor pod motorovým krytem a nechci do něho dělat díry, tak jsem zvolil tuto variantu. Jedná se o dva kabely a konektor, tak to není zase taková hmotnost navíc. Jinak s šetřením hmotnosti v modelech s Tebou plně souhlasím.

Hmmm A motor sa stiha chladit? co to je za model?
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
pepa08

#28 Příspěvek od pepa08 »

no tak sem tam udělal pár chyb no přemejšlim nad letadlem ne nad i,y no a jinak už skládám a vypadá to nadějně! :D
woro
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od woro »

Fuzzi píše:Ked uz tak tak kupit aspon 5a spinac zmixovat s plynom do modelu umiestnit jeden clanok navyse a mame krasne dozhavovanie pre stvortakty a krasne nizky volnobeh ale ja som aj to zavrhol hmotnost pri lietani 3d je strasne zla vec:) Fungovalo to sice dobre ale hmotnost ma nepusti :)

http://www.lmkpovbys.profitux.cz/
Na co spínač? Vždyť pokud mě paměť neklame, vždycky se to dělalo na fosorbronzovou packu přidělanou k servu plynu. Máš ovšem pravdu s tou hmotností, vozit ještě baterku pro žhavení není zrovna věc vhodná do 3D akrobata.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RadimHnilica »

pozorovatel píše:Fuzzi: mě se nejednalo o přižhavování, ale o vnitřní žhavení. Mám totiž celý motor pod motorovým krytem a nechci do něho dělat díry, tak jsem zvolil tuto variantu. Jedná se o dva kabely a konektor, tak to není zase taková hmotnost navíc. Jinak s šetřením hmotnosti v modelech s Tebou plně souhlasím.

Možná trochu pozdě
ale já používám tohle na F3Ačku
http://www.modelarskyobchod.cz/foto/foto1998.jpg
právě proto že se přes baňatý kryt nemužu dostat koncovkou ke svíčce.
Takže tento bazmek nasadím natrvalo na svíčku přiletuju ke konektoru k tomu ještě jeden kabel který ukostřím pod šroub motoru a funguje to spolehlivě
Radim
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“