Gounes píše:Zdravím, konečně mi dorazil Fantom 2 a když vám ve vzduchu litá takovej balík tak mám o něj strach

a proto mám pár dotazů
Stane se to každému stalo i mě a menší havárie a trochu mám povrchově odřené vrtulky.... Je potřeba je vyměnit? I když tam je jen pár škrábanců?
Dále by mě zajímal kolik takovej motor, kterej dostane nejvíc zabrat snese životnost. Někde sem četl, že po 60 h by se měli preventivně vyměnit ložiska popřípadě celé motory.. Jak to řešíte vy?
A poslední dotaz na eBay jsem našel takovej dobíjecí pás na 3 ks baterek k dobíjení naráz z jedné nabíječky, máte s tím někdo zkušenosti?
Motory by ti mali prezit tvojho drona.
Co sa tyka mazania lozisk na to rychlo zabudni. LOZISKA V ZIADOM PRIPADE NEMAZAT. Su to samomazne bezudrzbove loziska.
Citaj tu:
Samomazná pórovitá ložiska se vyrábějí technologií práškové metalurgie z kovových prášků. Pórovitý kov je nasycený ve vákuu olejem PP 80, který v průběhu provozu ložiska slouží jako mazadlo na stykové ploše s hřídelí. Jako základní surovina se používá železný, nebo bronzový práškový kov a jeho dalším zpracováním - lisováním, spékáním, kalibrováním a sycením olejem se získá výrobek s požadovanými vlastnostmi a tvarem. Vyrábějí se tyto typy samomazných ložisek: A - válcové, B - přírubové, C - kulové. Rozsah provozní teploty je od -10 do +80 °C.Použití samomazných pórovitých ložisek je velmi široké, a jsou vhodné pro použití: v těžko přístupných nebo nepřístupných místech s nedostatečným mazáním,nebo kde mazání není možné; v uložení, kde by mazání znehodnocovalo výrobky; v zařízeních, které si vyžadují tichý chod.