TO "ST"Mě těch 35° stačí, ostatně spousta lidí lítá dodnes 30° a jsou spokojeni.
Jistě 46° a HD je lepší, ale ty prachy za to nedám.
Když jsem se koukal na porovnání pohledů (reálných zobrazení) jednotlivých FPV brýlí, tak zas tak ohromný a nepřekonatelný rozdíl to není, aby mě to stálo za ty prachy.
TO "gardenroute"Moc zkušeností nemám, díval jsem se jenom do klasických Dominátorů V1, Base a HeadPlay.
Nakonec v porovnání funkčnost cena a užitková hodnota, vyhrál Dominator V2.
- U Base mi vadí relativně neostrý obraz s rozmazanými okraji.
- Dominator v1 se zase nevešel roztečí ve vzdálenosti očí.
- HeadPlay celkem dobré, ale těžko tam zbastlit pro mě potřebnou dioptrickou korekci, navíc nedořešené prosvítání světla z okolí a ten "bazmek" s baterkou na opasek.
Dominator V2 mi příjde jako taková střední cesta - rozdíly oproti v1, které jsou patrné na první pohled.
(tyto rozdíly oproti v1 podle mě zná každý)- O pár stupňů větší zorné pole.
Rozdíl v obraze neposoudím, do v1 jsem koukal jenom jednou a to pár minut, do V2 zatím ne.
Ale možná, vzhledem k většímu zornému poli bude i trochu jinak řešna optika, možná o fous kvalitnější, ale to jenom střílím od boku.
- Možnost seřízení rozteče - vzdáleností středů očí.
- HDMI vstup.
- Možnost nahrávat obraz na SD kartu, i když v poměrně malém rozlišení.
- No a ta bílo-modrá barva.....
TO "Jameson"Vidíš, na to bych zapoměl..
Už na první pohled do brýlí, takříkajíc "na sucho", mě zaujalo prosvítání světla přes ten bílý plast u okrajů gumových zorníků.
Není to však nic katastrofického, nic se neleskne a neodráží, jenom jsou vidět světlé okraje, světlo procházející přes bíly plast.
Podle mě to asi vadit nebude, uvidím při testech.
Pokud ano, tak brýle rozeberu a zevnitř je stříknu černou barvou na lexan a bude "po ptákách"..
Uvidíme, rozhodně lepší, než "drátem do voka", nebo Ecco googles..

Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz