hodinky automaty

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

Re: hodinky automaty

#46 Příspěvek od Milan Nes »

já mám hodinky rád :) je to opravdu pro mne vyjma snubáku jediný "přípustný" šperk a radikálně levnější než snubák, proto ho taky ještě nemám :-d

mno hodinky - to je prostě otázka kde se pohybujes a co od toho chces,
pokud si na jednanich na urcite urovni tak prave podle toho jak si oblecen (myslim tim vkusnost a obecne uroven, nikoliv jestli to sako je Boss, Armani nebo ruční práce)
boty (stav, druh, udrzovanost) a hodinky ... si te zaradi do toho na jake urovni si jako jejich obchodni / pracovni partner

a neni to jenom o penezich ... (nebo alespon se nepohybuju na tak vysoke urovni kde se predhaneji zda maji nove Rolexky :-d)

jinak ja prave po letech uzivani donosil me oblibene a divam se po necem dalsim, v Praze byvala u Florence super prodejna, co dovazela
i levne svycary kolem cca 7000 CZK s mnohaletou zarukou a fakt kvalitni, ale uz tam nejsou :(

dival jsem se i na nove Primky a nejak bych potreboval dat dohromady 3 ruzne ... :-d
v kratkodobem poblazneni jsem uvazoval i o
http://www.svetandroida.cz/media/2014/0 ... 580-90.jpg

ale asi vyhraje aukro a nejake zachovale stare primky a pak na ne nejaky opravdu poradny reminek
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Milan Nes »

http://www.zbozi.cz/vyrobek/tissot-prc- ... 11-057-00/

jinak tohle je moje láska a možná ještě

http://www.chronoshop.cz/steinhart-pota ... ne-vintage

ale ty jsou už mimo budget ... leda bych konečn jednou v životě dostal v práci premie a nesypal všechno do
toho aby mi na hlavu nespadl barak :-d
SOVA is YouR CO-pilot

Xenomorfus

#48 Příspěvek od Xenomorfus »

Milane, ty Steinharty sou nadherne, jdi do nich a nepremyslej! ;-).
A co se baraku tyce, taky sem ted nasypal 300k do strechy, ale aspon jednou za cas si clovek musi udelat radost...
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
tomashr

#49 Příspěvek od tomashr »

Jinak aby bylo jasno, já naprosto chápu, že si většina lidí hodinky za 10k nekoupí, sám momentálně ostatně hodinky nenosím vůbec a nijak mě to netrápí.
Jen mě zkrátka zaujalo, jak má někdo okamžitě potřebu kritizovat "zbytečnost" už u hodinek v relaci cca 10k (dokonce jsem je někde viděl i za 9000) - tohle mi fakt přijde jako cenová relace, u které se není moc o čem dohadovat. Tohle si v případě, že po tom opravdu zatouží, může dopřát skutečně kdejaký člověk možná i s mírně podprůměrným platem, aniž by se musel nějak zadlužovat.
A rýpnu si - zrovna v tomto diskusním fóru jsem se ochoten vsadit, že přes 90% lidí vyhodilo daleko víc peněz za objektivně vzato daleko větší pitomosti s kratší životností, co myslíte?
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od jindraj »

tomashr píše:A rýpnu si - zrovna v tomto diskusním fóru jsem se ochoten vsadit, že přes 90% lidí vyhodilo daleko víc peněz za objektivně vzato daleko větší pitomosti s kratší životností, co myslíte?

:)
LittleFalco

#51 Příspěvek od LittleFalco »

tomashr píše:A rýpnu si - zrovna v tomto diskusním fóru jsem se ochoten vsadit, že přes 90% lidí vyhodilo daleko víc peněz za objektivně vzato daleko větší pitomosti s kratší životností, co myslíte?

Že by jsi měl na mysli modely??? :lol: :lol: :lol:
Zpátky doma, v kopcích :-)
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Milan Nes »

mno já jednou spočítal (vedl si excel) kolik mám v modelařině peněz, mno to sem neměl dělat, vůbec sem nechápal jak to může tak naskákat :-d

asi nakonec skončím nákupem Primek Sport I v nějakém slušném stavu a k tomu vyberu nějaký vkusný řemínek ... uvidíme :)
SOVA is YouR CO-pilot

LittleFalco

#53 Příspěvek od LittleFalco »

Ja jsem jednou udělal neco podobného - odvezl jsem svoje čtvery lyže (vše jednu sezónu jeté) do bazoše najednou. Málem mi praskla hercna 8O Takovou hovadinu už v životě neudělám, i auto má menší amortizaci :lol:
Zpátky doma, v kopcích :-)
Xenomorfus

#54 Příspěvek od Xenomorfus »

Panove a to budte radi,ze si nedelate statistiku,kolik vas partnerky staly penez, kam se hrabe modelarina :-D.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
VTjr

#55 Příspěvek od VTjr »

:lol: :lol: :lol:

Jó občas i pořizujeme zbytečnosti, ale na rozdíl od těch bab si to mezi sebou i dovedeme přiznat. Před nimi - to radši nikdy a už vůbec není dobré aby viděly ty sumáry, co jsme do té modelařiny naházeli peněz. Zvlášť když většina bab pokládá tuhle činnost za postpubertální zábavu šedivějících chlapců. :lol:
I když možná mají svým způsobem pravdu, tak to na věci v mém případě nic nezmění. Můj argument, který vždy zabere je, že je to furt lepší než kdybych denně vysedával v hospodě, nebo trávil večery doma u bedny. :wink:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
VTjr

#56 Příspěvek od VTjr »

Milan Nes píše:mno já jednou spočítal (vedl si excel)...

Takový soubor bych mnohonásobně zašifroval do nejvyššího stupně utajení, aby se k tomu baby nedostali ani po Tvé smrti. :mrgreen:
tomashr

#57 Příspěvek od tomashr »

Pokud ale věříš v posmrtný život, tak naopak heslo přidej k závěti, až ten soubor otevřou, tak se budeš v nebi (pekle) jejich sledováním výborně bavit :lol: :lol:
VTjr

#58 Příspěvek od VTjr »

No, to bych radši neriskoval, nechat si pošlapat památku. Aby Ti pak náhodou nějak nazařídily přesun z nebe do pekla :lol: :lol: :mrgreen:
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od jindraj »

Milan Nes píše:mno já jednou spočítal (vedl si excel) kolik mám v modelařině peněz, mno to sem neměl dělat, vůbec sem nechápal jak to může tak naskákat :-d

asi nakonec skončím nákupem Primek Sport I v nějakém slušném stavu a k tomu vyberu nějaký vkusný řemínek ... uvidíme :)

ad Excel ... chyba.... strašná chyba ... já si obvykle rychle sečtu jeden projekt, jen abych věděl, zda na něj mám a už jak to sčítám se pokouším co největším fofrem a za pomoci všho poruce zapomenout. Jinak bych na ty sumy musel stále myslet a to nejde ...

ad Prim Sport I .... a tohle je to pěkné ... ideální krásná ukázka toho, o čem se tu mluví - toho, že jde najít hezký nesterilní, netuctový, vkusný stroj, který nesekají čínské děti po desetitisících, je na něm hezká původnost a to jak je dělán, má svou eleganci a přitom nezruinuje. Pro mě osobně je tohle daleko daleko zajímavější stroj, než nějaké 10x dražší značky hodinky, ve kterých je ale za tu cenu stejně jen nemodifikovaná velkosériová ETA a cena je tak jen za ciferník s logem. Když už by se člověk odhodlal do něčeho ve vyšší cenové, tak jedině tehdy, když jde o hodiny, se kterými se zase někdo trochu vyvztekal konstrukčně a člověk ví, že ta cena je tam ne za pózu, ale za myšlenku, výjimečnost a zajímavost.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od mikymik »

ETU bych rozhodně nezatracoval. Modifikovaná je/byla ve značkách jako Breitling, Omega, Tudor, IWC atd., u jiných jako Tissot, Certina či Hamilton jsou ETY "čistokrevné". Jsou to kvalitní strojky, které mají vychytané mouchy. Nerezové Swiss made hodinky se safírovým sklem se dají pořídit právě okolo těch 10 kKč (třeba Certina). Pro někoho neosobní masovka, pro mě vysoká kvalita za ještě rozumnou cenu. Nové Rolex za 1/4 mega nenabídnou o moc víc než těch 5 písmen na cifru. Ale že i starší primky mají své kouzlo, tak o tom žádná, však už jsem je také v tomto vláknu doporučoval...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“