zdekar píše: a nebo co takhle zkusit normální víno (tedy vinnou révu)? Ať je z toho i nějakej užitek
tak to víš, že by se mi víno líbilo nejvíc
když jsem byl prcek, tak se nám plazilo po baráku, to byla paráda, otevřít okno a zobat
tady nemám ale šanci, je to směrově na východ a ještě stíněné stromy
pořád ale s tou popínavkou váhám, už ani nejde o výběr odrudy, tak, jako tak to je opravdu váha, nezaroste to za rok aby ten efekt vzniknul hned a vzhledem k tomu, že tam kde to řeším je to opravdu divočina stavba století, kdy vím prdlajs, jestli mi to lešení a kdy uhnije a budu muset tunit, což by v případě zarostlého porostu bylo opravdu opruz, pokud by to bylo zarostlý.
ted jsem byl v jednom zahradnictví a viděl jsem tam zavěšenou umělohmotnou imitaci pnoucích se kytek, z blízka blbý,trochu mi to připomínalo takové ty řetězy na vánoční stromek, jen zelený,ale z dálky vcelku přijatelný, pořád lepší, než nějaká maskáčová sít , rozhodně lehký, bude to vyrostlý podle potřeby hned a lehce odstranitelný, kdyby tady do toho pak občas někde vylezl nějaký šlahoun živé popínavky, myslím, že by to byl ideální kompromis.
no a pak je ještě jedna varianta, že sem seknu doprostřed na stojáka plachetku a kraje dojedu rákosim, to by bylo asi taky pohledovo učelově v pohodě a hlavně kdyby tu shnila, nebo ji někdo ukradl, nemusel bych mít už výčitky, že jsem ji před mnoha lety prsknul ke kámošovi na statek , já na ni nejezdim a jemu tam zbytečně zabírá místo, zatím co tady by to mé brdloší hnízdo mohla řádsky dotunit
http://pepin65.rajce.idnes.cz/na_prodej ... opa005.jpgkdyby ta mrcha nebyla tak dlouhá a vešla se mi na dýlku, na tu terasu tak bych z ní tady měl už dávno stul