ST píše:Zkoušel jsi protočit motor přes vrtuli, jestli není seklá převodovka ? No nic co by potěšilo, držím palce.
zatím ne zkusím to v rámci dalších průzkumů
ST píše:Zkoušel jsi protočit motor přes vrtuli, jestli není seklá převodovka ? No nic co by potěšilo, držím palce.
RomanSadilek píše:gratuluji k perfektnímu nouzovému přistání, ještě že máš příjmačovky.
Pochopil jsem to tak že první výbuch byl regl, pak se zřejmě zkratovala baterka, ta nevydržela velký proud a bouchla.
Tomikk píše:... max odber jsem mel 145A stoupani 38m/s! S YGE 120, bez přijimačovek ....
jindraj píše: asi bych na tvém místě ten pohon trochu šetřil
Tomikk píše:Hmmm, trochu me s těma příhodama o regulatorech děsíte! Nevydržel jsem letat s Pikem na tříčlánek a včera jsem testnul články čtyři. Na zemi se studenýma baterkama ukázal watmetr 125A s vrtulí 16x13. Včera jsme dal první lety, vše v pohodě a stoupaní se z 16ti m/s zvedlo 33. To už mi připadalo ok. Listy 16x10 nemá teď ani Paláček ani Freudentaler, tak jsem dnes lítal opět s 16x13. Asi se baterky rozjeli, Max odber jsem mel 145A stoupani 38m/s! S YGE 120, bez přijimačovek a po Vašich příhodách mě trochu mrazí! Nemáte někdo doma listy RFM 16x10? Na pujčení, nebo i na odkup.
Diky
petrajksner píše:Pro Jindraj
JJ - Je to Leomotion 4023 4500? Jakou si tam měl vrtuli? Jaké baterky a jaké bylo nastavení regulátoru, předstih a spínací frekvence?
graup15 píše:Měl jsi tam standard nastavení pro Neu...(což je Leomotion v barevném futrálu..modrém:-)
Stejně mám nastavené i YEP a ten už mi běhá třetím rokem v mém poletovadle.