paegas123 píše:Ahoj mám teď nově Nazu-M V2 v setu s F450 ještě jsem ji ani nezalítl jen jsem zkoušel doma nanečisto.Vše funguje jak má teda snad jen jsem se trošku zalekl jedné věci. Konkrétně ,kolega má Nazu lite , po odarmování motorů se motory lehce roztočí a on přidává plynule plyn motory začnou zvyšovat otáčky a koptera vzlétne ,prostě klasika. Když jsem zkoušel mojí Nazu-M V2 tak jsem odarmoval motory se lehce roztočili , já přidával lehce plyn a ono se nic nedělo až jsem plynem vyjel cca do 50-55% tak koptera sama začala plynule přidávat plyn a koptera sama vzlítla do cca 1m a tam se zastavila, nadále jsem přidáváním a ubíráním plynu už plynule kopteru řídil. Je tento jev zcela normální že sama vzlítne? Co jsem tak našel videa na DJI innovations taky to vypadá že je to normální ale raději se zeptám. Připomínám že Nazu mám novou a už po vybalení má ten nejnovější firmware 4.02. Ještě jedna věc dá se tato funkce nějak vypnout respektive přepnout na klasiku? Neříkám že je tato funkce špatná ale jen tak pro informaci.
Ještě chci napsat že koptera má set motoru a reglu E300 a regly jsem nijak nenastavoval nekalibroval a mám takovej pocit že to mají napsaný i v návodu že se kalibrovat nijak nemusí.
Díky za vysvětlení teda pokud někdo dokáže pomoct.
Automatický start. Je to normální funkce a pokud se nepletu, vypnout se nedá