je tu mezi modeláři nějaký zahradník ?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepin

Re: je tu mezi modeláři nějaký zahradník ?

#31 Příspěvek od pepin »

Kuba78 píše:Zrejme bych si na to mel udelat TM koukam :-) no ale rekni sam, co by te jako architekta napadlo kdyz uvidis betonovy sloup a navrchu krizence kukacek a ptaci budky ve stylu alpsk :lol: e chatky s balkonkem..

:lol: chatka je samozřejmě nasvicena dovnitř umistěno ledkou na solarni pohon .
Naposledy upravil(a) pepin dne pon 06.10.2014 18:50, celkem upraveno 1 x.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JirkaA »

ještě umělý muškáty a je to dokonalý :)
OK2WY
pepin

#33 Příspěvek od pepin »

JirkaA píše:ještě umělý muškáty a je to dokonalý :)

To ale neni vubec špatnej nápad :lol:
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Kuba78 »

pepin píše:To ale neni vubec špatnej nápad :lol:

mozna bys tam mel dat koberecek a vybirat od ptacku vstupny, do takovyho nobl podniku..
ale coz, taky modelarina. kazdopadne porad myslim ze ten Ropik by byl do budoucna progresivnejsi :-)
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Milan Nes »

kluci ja z vas umru, zejtra mam ateliery tak to studakum snad promitnu, pak dam vedet reakce :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
pepin

#36 Příspěvek od pepin »

Milan Nes píše:kluci ja z vas umru, zejtra mam ateliery tak to studakum snad promitnu, pak dam vedet reakce :-d

tak to mě ted ještě víc mrzí, že jsem v krabici s hračkama z kindr vajíček nenašel žádnýho jelena, plán byl jasnej, fiknout mu hlavu a prdnout ji do štítu, určitě jednou bude, ale až ho někde seženu , uplně nejluxusnější by byl nějakej los, nebo sob s optimisticky naladěným kukučem .

jo a koberec samozřejmě v krmítku bude, hned jak jsem to tam instaloval, tak jsme o koberci mluvili, že ho tam asi bude dobré dát, aby to těm sejkorkám po tom laminu, z kterého je ta zadní krmítková hala neklouzalo :lol:
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Kuba78 »

pepin píše:tak to mě ted ještě víc mrzí, že jsem v krabici s hračkama z kindr vajíček nenašel žádnýho jelena, plán byl jasnej, fiknout mu hlavu a prdnout ji do štítu, určitě jednou bude, ale až ho někde seženu , uplně nejluxusnější by byl nějakej los, nebo sob s optimisticky naladěným kukučem .

jo a koberec samozřejmě v krmítku bude, hned jak jsem to tam instaloval, tak jsme o koberci mluvili, že ho tam asi bude dobré dát, aby to těm sejkorkám po tom laminu, z kterého je ta zadní krmítková hala neklouzalo :lol:

no tak si to shrnme.. cinsky plastovy nastenno-narucni hodinky na betonovem falusu, nahore budka s ozdobnou rimsou a osvetlenou promenadou s cervenym kobercem a malinkymi muskaty v malinkych kvetinacich, misto kukacky bude z dvirek vyjizdet bezhlavy jelen (nebo los) a kolem dokola figurky z kindervajec.. No pepine, takovej Orloj (je to takovy opus magnum ze musim napsat velke O) nemaj ani cajzlove v praglu na staromaku, ze?

PS Milane nezapomen ze mam TM a za kazdou zminku o mem terminus technikus na prednasce vybiram po korune.. to vis, verejna produkce je verejna produkce :-)
klobouk

#38 Příspěvek od klobouk »

Pepin se dostane do učebnic...
bitovod

#39 Příspěvek od bitovod »

pepin píše:tak to mě ted ještě víc mrzí, že jsem v krabici s hračkama z kindr vajíček nenašel žádnýho jelena, plán byl jasnej, fiknout mu hlavu a prdnout ji do štítu, určitě jednou bude, ale až ho někde seženu , uplně nejluxusnější by byl nějakej los, nebo sob s optimisticky naladěným kukučem

Neboj, budou vánoce, věřím, že když se porozhlídneš po hračkářství, že bys nějakého soba určitě našel. No a toho páprdu v červeném, co k tomu bude, můžeš přebarvit, dát mu do ruky lopatičku a postavit někam vedle, to bude takové stylové :)
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Kuba78 »

klobouk píše:Pepin se dostane do učebnic...

architektury minimalne. Takovej lidovej Le Corbusier riznutej Gaudim..
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Milan Nes »

mno já to spíš vidím na
Hundertwasser to byl taky dobrej ... :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Kuba78 »

Milan Nes píše:mno já to spíš vidím na

i nad tim sem premyslel, ale dospel sem k nazoru ze na pana Stovodu je to zatim malo monumentalni, prilis rovne a hlavne malo barevne. I kdyz, dejme umelci sanci at uzraje, az pokryje podlahu krmitka drahymi koberci, osviti jej neony a osvezen tou jeho palenkou doplni barevne neidentifikovatelne skvrny po tech hodinach, mozna este ty dva tri trpasliky s hodne spicatymi cepicemi a nejaka ta vezicka nad krmitko.. nu, dozajista to bude takove veledilo, ze Sagrada Famiglia bude proti tomu nevalny stanek s obcersrvenim..
klobouk

#43 Příspěvek od klobouk »

Milan Nes píše:mno já to spíš vidím na

No tomu jsme asi nejbliz....
pepin

#44 Příspěvek od pepin »

S tím trpajzlíkem jste mi opravdu nasadili brouka do hlavy, ten by k tomu krmítku s hodinama pásnul opravdu jako prdel na hrnec, to je bez debaty, ale už ted mám pěknou pakárnu, když musím při příjezdu odnést na své místo žábu a hliníkový svícen, osazený led lucerničkama a při odjezdu to zase uklidit, ale si tak říkám, že toho trpaslíka ještě dám taky a kdyby měli i levnou betonovou srnku v poměru k tomu trpajzlíkovi, páslo by to u těch hodin tak pěkně stereo :lol:
IMG_4553.JPG

IMG_4554.JPG

si ze mě děláte prdel, ale každej kdo sem přijde z hnusného asfaltového parkoviště obklopeného karavany na muj Pepinolend, tak jde fakt okamžitě do kolen a tasí okamžitě foták :lol:

Co je ale naprosto skvělý, že se mi opravdu zadařilo ovládnout spodní prameny deštového vodopádu, takže jarní akce je daná, na místo přiblblé thujky bude v oudolí kašna se závojnatkama.
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Kuba78 »

Ten krizenec ropaka a trolla na te skalce.. Vidim ze pepin je znalec http://www.youtube.com/watch?v=8AOfbnGkuGc

Co se tyce toho ze vsichni pridou a foti si to a smeji se - neni se cemu divit, velky umelec byva za zivota nedocenen, az umres pockej nejaky ten patek a pak se prijd podivat..
Quis custodiet ipsos custodes?
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“