Kuba78 píše:Zrejme bych si na to mel udelat TM koukamno ale rekni sam, co by te jako architekta napadlo kdyz uvidis betonovy sloup a navrchu krizence kukacek a ptaci budky ve stylu alpsk
e chatky s balkonkem..
je tu mezi modeláři nějaký zahradník ?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: je tu mezi modeláři nějaký zahradník ?
Naposledy upravil(a) pepin dne pon 06.10.2014 18:50, celkem upraveno 1 x.
JirkaA píše:ještě umělý muškáty a je to dokonalý
To ale neni vubec špatnej nápad
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:To ale neni vubec špatnej nápad
mozna bys tam mel dat koberecek a vybirat od ptacku vstupny, do takovyho nobl podniku..
ale coz, taky modelarina. kazdopadne porad myslim ze ten Ropik by byl do budoucna progresivnejsi
kluci ja z vas umru, zejtra mam ateliery tak to studakum snad promitnu, pak dam vedet reakce :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes píše:kluci ja z vas umru, zejtra mam ateliery tak to studakum snad promitnu, pak dam vedet reakce :-d
tak to mě ted ještě víc mrzí, že jsem v krabici s hračkama z kindr vajíček nenašel žádnýho jelena, plán byl jasnej, fiknout mu hlavu a prdnout ji do štítu, určitě jednou bude, ale až ho někde seženu , uplně nejluxusnější by byl nějakej los, nebo sob s optimisticky naladěným kukučem .
jo a koberec samozřejmě v krmítku bude, hned jak jsem to tam instaloval, tak jsme o koberci mluvili, že ho tam asi bude dobré dát, aby to těm sejkorkám po tom laminu, z kterého je ta zadní krmítková hala neklouzalo
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:tak to mě ted ještě víc mrzí, že jsem v krabici s hračkama z kindr vajíček nenašel žádnýho jelena, plán byl jasnej, fiknout mu hlavu a prdnout ji do štítu, určitě jednou bude, ale až ho někde seženu , uplně nejluxusnější by byl nějakej los, nebo sob s optimisticky naladěným kukučem .
jo a koberec samozřejmě v krmítku bude, hned jak jsem to tam instaloval, tak jsme o koberci mluvili, že ho tam asi bude dobré dát, aby to těm sejkorkám po tom laminu, z kterého je ta zadní krmítková hala neklouzalo
no tak si to shrnme.. cinsky plastovy nastenno-narucni hodinky na betonovem falusu, nahore budka s ozdobnou rimsou a osvetlenou promenadou s cervenym kobercem a malinkymi muskaty v malinkych kvetinacich, misto kukacky bude z dvirek vyjizdet bezhlavy jelen (nebo los) a kolem dokola figurky z kindervajec.. No pepine, takovej Orloj (je to takovy opus magnum ze musim napsat velke O) nemaj ani cajzlove v praglu na staromaku, ze?
PS Milane nezapomen ze mam TM a za kazdou zminku o mem terminus technikus na prednasce vybiram po korune.. to vis, verejna produkce je verejna produkce
Pepin se dostane do učebnic...
pepin píše:tak to mě ted ještě víc mrzí, že jsem v krabici s hračkama z kindr vajíček nenašel žádnýho jelena, plán byl jasnej, fiknout mu hlavu a prdnout ji do štítu, určitě jednou bude, ale až ho někde seženu , uplně nejluxusnější by byl nějakej los, nebo sob s optimisticky naladěným kukučem
Neboj, budou vánoce, věřím, že když se porozhlídneš po hračkářství, že bys nějakého soba určitě našel. No a toho páprdu v červeném, co k tomu bude, můžeš přebarvit, dát mu do ruky lopatičku a postavit někam vedle, to bude takové stylové
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
klobouk píše:Pepin se dostane do učebnic...
architektury minimalne. Takovej lidovej Le Corbusier riznutej Gaudim..
mno já to spíš vidím na
Hundertwasser to byl taky dobrej ... :-d
SOVA is YouR CO-pilot
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Milan Nes píše:mno já to spíš vidím na
i nad tim sem premyslel, ale dospel sem k nazoru ze na pana Stovodu je to zatim malo monumentalni, prilis rovne a hlavne malo barevne. I kdyz, dejme umelci sanci at uzraje, az pokryje podlahu krmitka drahymi koberci, osviti jej neony a osvezen tou jeho palenkou doplni barevne neidentifikovatelne skvrny po tech hodinach, mozna este ty dva tri trpasliky s hodne spicatymi cepicemi a nejaka ta vezicka nad krmitko.. nu, dozajista to bude takove veledilo, ze Sagrada Famiglia bude proti tomu nevalny stanek s obcersrvenim..
Milan Nes píše:mno já to spíš vidím na
No tomu jsme asi nejbliz....
S tím trpajzlíkem jste mi opravdu nasadili brouka do hlavy, ten by k tomu krmítku s hodinama pásnul opravdu jako prdel na hrnec, to je bez debaty, ale už ted mám pěknou pakárnu, když musím při příjezdu odnést na své místo žábu a hliníkový svícen, osazený led lucerničkama a při odjezdu to zase uklidit, ale si tak říkám, že toho trpaslíka ještě dám taky a kdyby měli i levnou betonovou srnku v poměru k tomu trpajzlíkovi, páslo by to u těch hodin tak pěkně stereo 
si ze mě děláte prdel, ale každej kdo sem přijde z hnusného asfaltového parkoviště obklopeného karavany na muj Pepinolend, tak jde fakt okamžitě do kolen a tasí okamžitě foták
Co je ale naprosto skvělý, že se mi opravdu zadařilo ovládnout spodní prameny deštového vodopádu, takže jarní akce je daná, na místo přiblblé thujky bude v oudolí kašna se závojnatkama.
si ze mě děláte prdel, ale každej kdo sem přijde z hnusného asfaltového parkoviště obklopeného karavany na muj Pepinolend, tak jde fakt okamžitě do kolen a tasí okamžitě foták
Co je ale naprosto skvělý, že se mi opravdu zadařilo ovládnout spodní prameny deštového vodopádu, takže jarní akce je daná, na místo přiblblé thujky bude v oudolí kašna se závojnatkama.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Ten krizenec ropaka a trolla na te skalce.. Vidim ze pepin je znalec http://www.youtube.com/watch?v=8AOfbnGkuGc
Co se tyce toho ze vsichni pridou a foti si to a smeji se - neni se cemu divit, velky umelec byva za zivota nedocenen, az umres pockej nejaky ten patek a pak se prijd podivat..
Co se tyce toho ze vsichni pridou a foti si to a smeji se - neni se cemu divit, velky umelec byva za zivota nedocenen, az umres pockej nejaky ten patek a pak se prijd podivat..
Quis custodiet ipsos custodes?