přijímače SPEKTRUM

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
matlos

#31 Příspěvek od matlos »

Tedka uz tam za 99 neni. Akorat driv tam byla DX6i za 99 bez prijmace!

Čop píše:
Marek71 píše:A je tam už aj nová DX6i za cenu 99 USD ! Plnohodnotný dosah, DSM2 technol., dostupná od 10.3. Tým pádom sa ale stará DX6 stáva prakticky nepredajnou... alebo je táto nová nejako "orezaná", keď je tak lacná ?

Já jsem možná debil, ale kde jsi tam našel DX6i za 99?
tonda0

#32 Příspěvek od tonda0 »

Tak hlásím úspěch! V pátek jsem objednal přijímač a dnes(úterý) je doma! To nechápu, to by občas nestihla ani česká pošta vnitrostátně :lol:
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=151
volmar
Kontaktovat uživatele:

re

#33 Příspěvek od volmar »

cau nevim jestli to tu nekdo nepsal ale nevadi .... proste je to tak v EU neni povolena DX-7 jako na letadla mam moc velky vykon proto se sem dovazi jen dx-7 na vrtulniky ale ja ji vlastnim a na letadla je moooc dobra nevideim zadny rozdil nez ve vykonu kazdopadne ta co se zde muze pouzivat je udavana jako na vrtulniky :wink:
Marek71
Kontaktovat uživatele:

Re: re

#34 Příspěvek od Marek71 »

V USA je v tomto pásme povolený 10x vyšší vysielací výkon, to je rozdiel oproti UE. Aj to som si nie istý, že v celej EU je to rovnak. Mám pocit, že vo Fr. majú ešte nižší výkon.

Ale to, že by DX7 mala dve verzie, s nižším výkonom pre heli a s vyšším pre lietadlá sa mi nezdá. Skor to bude tak, že vysielačka je jedna a podľa toho, na aký trh ide, je upravený vysielací výkon. To by bolo logickejšie.

volmar píše:cau nevim jestli to tu nekdo nepsal ale nevadi .... proste je to tak v EU neni povolena DX-7 jako na letadla mam moc velky vykon proto se sem dovazi jen dx-7 na vrtulniky ale ja ji vlastnim a na letadla je moooc dobra nevideim zadny rozdil nez ve vykonu kazdopadne ta co se zde muze pouzivat je udavana jako na vrtulniky :wink:
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Marek71 »

Už je aj na hobbycity za 179 USD aj s prijímačom AR6200. Prijímač samotný je za 76, takže to odpovedá zhruba cene 100 USD za samotnú vysielačku. To by znamenalo cenu na úrovni staršieho modelu DX6.

matlos píše:Tedka uz tam za 99 neni. Akorat driv tam byla DX6i za 99 bez prijmace!

Čop píše:
Marek71 píše:A je tam už aj nová DX6i za cenu 99 USD ! Plnohodnotný dosah, DSM2 technol., dostupná od 10.3. Tým pádom sa ale stará DX6 stáva prakticky nepredajnou... alebo je táto nová nejako "orezaná", keď je tak lacná ?

Já jsem možná debil, ale kde jsi tam našel DX6i za 99?
tks
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od tks »

Koukám do manuálu a první věc, která mě překvapila: Vysílač jede jen na 4ks AA baterek...?
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Marek71 »

Ano, to som čumel aj ja. A údajne celkovým prevedením je DX6i vraj taká viac "hračkovitejšia". Asi šetrenie nákladov... ale možnosti by mali byť na úrovni predchodkyne plus DSM2.

tks píše:Koukám do manuálu a první věc, která mě překvapila: Vysílač jede jen na 4ks AA baterek...?
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“