WLtoys V929

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Zpráva
Autor
celadnik
Kontaktovat uživatele:

Re: WLtoys V929

#46 Příspěvek od celadnik »

Ahojte. Ako vám tie WLToys-i lietajú?? U mňa musím dať trimy na max (smerom na nakláňanie doprava a smerom dopredu) a aj tak ho neviem vytrimovať a vyrovnať. Neviem či to bude zlou Rj alebo čo. Pár pádov a nevydarených pristáti má už za sebou, je možné že by sa poškodilo to piezo gyro? Neviem s ním zalietať pekný kľudný let :-(
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
skiner

#47 Příspěvek od skiner »

celadnik píše:Ahojte. Ako vám tie WLToys-i lietajú?? U mňa musím dať trimy na max (smerom na nakláňanie doprava a smerom dopredu) a aj tak ho neviem vytrimovať a vyrovnať. Neviem či to bude zlou Rj alebo čo. Pár pádov a nevydarených pristáti má už za sebou, je možné že by sa poškodilo to piezo gyro? Neviem s ním zalietať pekný kľudný let :-(

Uz to tu bolo pisane, ze treba zapajat baterku ked je kopter v rovine a nehybat s nim dokial neprestane blikat LEDka.
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od celadnik »

skiner, to viem. To aj robím :-)

Skôr mi to pripadá akoby blblo gyro niekedy.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
pavlos12

#49 Příspěvek od pavlos12 »

Docela se mě zalíbila tato hračička,a v číně jsem ji našel i za dobrý peníze,tak přemyšlím,že bych si ji koupil,takže mám pár otázek :)
1. Jaká je délka quadcoptery?
2. Jak jste stím spokojeni?
3. Co se na ní nejvíce kazí
4.Jde sní polítat i venku?(chci ji jenom na ven)
Je: E-firestorm flux,Traxxas Summit
Bylo:2x himoto,3x traxxas,4x HPI
http://pavlos12.rajce.idnes.cz
multi

#50 Příspěvek od multi »

Zkušenosti s V959 (jsem začátečník):
-maximální spokojenost
-zatím nerozbitné (pád z cca 80m na střechu auta, pád z 15m na beton)
-doporučuji objednat na Banggood (nejlevnější ceny, co jsem našel)
-nebyl problém dosáhnout klidný let 10min se záznamem
-lítám s ní jenom venku, ale větší vítr už jí hned unáší, takže např. mezi stromy na zahradě už je to docela náročnější
-při výpadku signálu se většinou otočí na záda, takže až se znova chytne signál, přidat výkon většinou nepomůže :D
-Spotřeba proudu (cca): zapnutá deska 0,13A. Zapnuty motory min 2A, zapnuty motory max 3A (měřeno s GWS vrtulemi).
-rozpětí hřídel motorů (245mm)

Tuning
-v základu váží cca 93g (s kamerou), odlehčil jsem jí na 73g (s kamerou). Rozdíl je znatelný.
-vyměnil jsem vrtule za GWS EP 5443. Po výměně a váze 73g se nedá již létat, protože i na minimální výkon stále stoupá :) . Přidal jsem tedy baterie na celkových 1500mAh. Výdrž jsem zatím neměřil.
-s originálními vrtulemi je max. vzletová celková hmotnost cca 125g (s vrtulemi GWS 140g).
-upraveno rozpětí hřídel motorů na 285mm

Dotazy
- zajímal by mě jaký je dosah v929-v959 s Turnigy 9x ?
PKEnergy

#51 Příspěvek od PKEnergy »

multi píše:Zkušenosti s V959 (jsem začátečník):
Tuning
-v základu váží cca 93g (s kamerou), odlehčil jsem jí na 73g (s kamerou). Rozdíl je znatelný.
-vyměnil jsem vrtule za GWS EP 5443. Po výměně a váze 73g se nedá již létat, protože i na minimální výkon stále stoupá :) . Přidal jsem tedy baterie na celkových 1500mAh. Výdrž jsem zatím neměřil.
-s originálními vrtulemi je max. vzletová celková hmotnost cca 125g (s vrtulemi GWS 140g).
-upraveno rozpětí hřídel motorů na 285mm

Mohl bych poprosit o bližší podrobnosti k provedeným úpravám? A V959 se od V929 liší pouze kamerou a podvozkem?
multi

#52 Příspěvek od multi »

PKEnergy píše:
Mohl bych poprosit o bližší podrobnosti k provedeným úpravám? A V959 se od V929 liší pouze kamerou a podvozkem?

V929 nemám, ale hlavní rozdíl je ta kamera (a samozřejmě ovládací deska, která umí spínat kameru nebo další příslušenství).

Z V959 jsem sundal vše co šlo: kryt-canopu, komplet podvozek (při létání nad loukou není třeba), horní i spodní (zkrácen) kryt motorů, kryt kamery, plast z baterie, konektor u baterie. Pak dát lehčí vrtule, dá se sehnat i lehčí baterie.
Eduard
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Eduard »

Zdravím, nemáte někdo prosím zkušenosti s ovládáním 959 ovladdačem T9X? Jak se řeší ovládání spínání připojeného dalšího příslušenství? Jak je ovládané na kopeře?
Řeším co koupit, jestli 929 nebo 9?9 s něčím připojeným - samo že bez ovladače.
Dík
misil

#54 Příspěvek od misil »

zdravim,
mam tohodle prcka z DX.com a chtel bych tu nekoho poprosit o ofoceni ceskeho manualu. Aspon cast o nastaveni vysilace, ovladani a rozdilech mezi mody provozu. (samotnymu mi trvalo dost dlouho, nez jsem zjistil ze se musi zapinat ve vodorovny poloze :))

Dik moc!
misil

#55 Příspěvek od misil »

tak jeste dotaz,
povedl se mi vcera naraz do zdi a po oprave (odskocena "zarazka" motorku a vysunuty jeden motorek z ulozeni) je cele rameno a okoli motoru zamastene. Oni jsou ty motorky plnene nejakym mazadlem, nebo z ceho to muze byt? A kupoval jste uz nekdo nahradni motorek, nevite co je to za typ?
Wrchi

#56 Příspěvek od Wrchi »

Ahoj. Mám doma vrtulník V919 s ovládačem v mod 1. Stejným ovladačem šlo ovládat i V949. Šlo to ale jen den než mi pravděpodobně odešla elektronika po nárazu. Když připojím baterii tak jeden z motorů najede hned do plných otáček a deska už se nespáruje. Když ale motor odpojím tak se deska spáruje ale nejde zase ten motorek. Chtěl jsem si koupit nový RTF V949 na banggood ale stornoval jsem to protože přes 3 týdny pořád posouvali naskladnění verze v modu 1. Nevíte jestli půjde v plném rozsahu ovládat vysílačkou z V919 ta V949 (nebo 929) v BNF verzi? Neměl jsem možnost to prvně pořádně odzkoušet s tou vysílačkou z V919. Díky za info.
kycerjaska

#57 Příspěvek od kycerjaska »

Koupim rozbity kvadrokopter v929/949, za rozumni cenu.
HLA
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od HLA »

Ovládání V929 vysílačem turnigy 9xr s modulem FLYSKY
Hledám návod pro nastavení 9xr pro tuto kvadrokoptérku. Setkal jste se s tím někdo?
Na klasickém vysílači turnigy 9x s původním softwarem se nastavil model jako heli, a vše se spárovalo.
S 9xr bojuji bez výsledku, nedojde ani ke spárování.
Budu vděčný za jakékoli nakopnutí. Díky
xmita

#59 Příspěvek od xmita »

Mam sice V222 ale deska bude asi podobna. Pokud se vam po havarii bude neustale tocit nektery z motoru tak s nejvetsi pravdepodobnosti odesel smd Fet pro spinani. Cena par kacek.
mik119

#60 Příspěvek od mik119 »

Ahoj,mám dvě V929.Chtěl jsem používat jednu vysílačku na oba modely ale funguje s ní jenom ten,co s ní byl v setu.Proč ta druhá na tu vysílačku nereaguje když jsou na pohled totožné a na 2,4Ghz?A ještě mám otázku,k čemu jsou na RX desce ty volné přípojky,nebo jak se to jmenuje.Ve čtyřech jsou zapojené motory a čtyři jsou volné,nezapojené?
Přílohy
P1050083.JPG
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“