Ono totiž každý vám poradí něco jiného. Důležité jsou finanční možnosti, já koupil levně PHANTOM VISION.
Že má obrácené frekvence? zatím neřeším.
Původně jsem měl vrtulník(asi ho levně prodám), ale ovládání koptery je daleko lehčí
NaBeton píše:Kde se dá sehnat za stejné peníze Phantom?
Procházel jsem bazary a nikde nic.
miro5 píše:... i s rizikem odpovědi "to je furt dokola" ...
JosefSvejk píše:Aspoň základní rozhodnutí: chceš natáčet video nebo si zalétat? Pokud chceš kvalitní "létající stativ", tak si ho kup a uč se rovnou s ním. Učení na nějaké malé poletuše nemá téměř žádný význam.
danidani píše:Pardon, nemyslel jsem to špatně, ..
j.s píše:Tihle minidroni vypadají jako dobrý nápad.. "koupím si to, stojí to oproti normálnímu stroji pakatel, budu s tím létat doma v pokoji a něco natrénuju".. no na první 3 dny dobrý pak to sekne párkrát do zdi, zlomí se vrtule, strhne pastorek, nebo odejde motor... Navíc si člověk rychle uvědomí, že jelikož to neumí ovládat, tak s tim lítá dopředu a dozadu a tak nějak drží výšku, ale nic moc se nenaučí. Tohle jsou do začátku opravdu vyhozené peníze a jak už tu padlo, spíše to odradí.
Investovat do pořádného stroje (třeba výše uvedený Phantom 1), kterého zase za +- stejné peníze lze zase prodat za půl roku, pokud by omrzel.
Venku ve vekém prostoru je mnohem jednodušší se s tím naučit, stačí si stoupnout do prostřed louky a lítat kolem sebe.
Případných crashů bych se nebál, ta "hračka", na kterou nebudou náhradní díly, nebo to bude tak malý, že jejich výměna bude na koupi mikroskopu a kupovat díly se vlasně ani cenově nevyplatí, se rozbije spíš než než pořádný a taky dražší copter, se kterým bude člověk obezřetnější. Stačí se držet na uzdě a nelítat na 3 letu na plné kniply.
Toť můj názor.
na domácí trénink je tahle ta hračka kničemu bejt tebou bych si vybral domácí hračku která má alespoň podobný vysílač(alespoň velikostí) co ta budoucí koptera na ven a hlavně stejnej mod večinou ty hračky jsou v modu 2miro5 píše:stejnak pro domácí trénik tohoto drobečka http://www.dx.com/s/CX-10