gardenroute píše:Honzo, pokud by jsi chtěl jit do Boscam monitoru s integrovanym FPV Rx, tak by jsi se mel drzet i na strane FPV Tx také Boscamu. Immersion pouziva jinou radu frekvenci, takze by to nemuselo byt funkcni, ačkoliv ten Boscam monitor mozna umi i tu druhou radu frekvenci, ale nespolehal bych se na to. Navic pozor na antenni RP-SMA konektory, které Boscam/Foxtech pouziva, Immersion sice uz snad jde objednat i v RP-SMA, ale standardne mají SMA (!). Anteny uz mas v RP-SMA provedeni.
Tech 600mW me rovněž pripada zbytecne, myslim, ze by jsi vysel se 400mW v pohode.
Doporucuji tento :
Boscam TS353, je to overeny model, sam ho pouzivam, spolehlivy a dostatecne vykonny.
Díky Petře za vysvětlení, je mi to naprosto jasné. Tu "ne"kompatibilitu jsem opomněl. Klidně tedy vezmu tento doporučený typ.
gardenroute píše:Koupis ho i u nas, ale bude o dost drazsi, však víš kde 
Ano, vím
gardenroute píše:Ostatní si myslim ze je OK, vc. monitoru, iOSD atd...
Mysli do budoucna také na nejake zabezpeceni proti uletu typu GSM tracker, nebo MarcoPolo...
O.K. to jsem rád. To iOSD je víceméně jasné, antény také, držák monitoru též a kameru GoPro brzy koupím. Jen se chci zeptat, zda se k tomu Boscam monitoru, dá dokoupit větší stínítko. To co je tam z výroby je docela malé. V jiném vlákně jsi psal, že se vyměnit dá. Jestli máš nějaký tip, odkaz, kde a za kolik? Díky.
Co se týče toho zabezpečení, neboj, i na tohle myslím. Teď to asi ještě nění na pořadu dne, když létám s copterou "pár metrů od sebe", ale až na to nasadím gimbal s kamerou + FPV, budu to muset nějak pojistit. Už tenkrát jsem četl tvou recenzi
ZDE a pročtu si to samozřejmě znovu. Vím že tam ale byl problém s tím pásmem 900MHz. Víš asi o čem mluvím.