Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa

Všechno ostatní co nějakou souvislost s coptérami, ale nevejde se do jiného coptér tématu
Odpovědět
Zpráva
Autor
Václav Procházka

Re: Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa

#151 Příspěvek od Václav Procházka »

Komik možná ano, ale udělal spoustu práce (testíky) než všichni tady dohromady.
graup15

#152 Příspěvek od graup15 »

Testíky říkáš? .....:-) :-)
vlahovic

#153 Příspěvek od vlahovic »

Bavíte se pánové :-) Tak si to užijte. A až něco otestujete nebo představíte vy, rád se podívám a poučím. Krásný den přeji.
Igor Vlahovič
graup15

#154 Příspěvek od graup15 »

vlahovic píše:Bavíte se pánové :-) Tak si to užijte. A až něco otestujete nebo představíte vy, rád se podívám a poučím. Krásný den přeji.

No jako komická vložka je ta kalibrace Visitoru fakt super....co takhle si na ten stůl dát vodováhu ? ...,
Jako zábava je to opravdu dobrý. Chtěl bych vidět video průvodce na téma..PixHawk a Ublox GPS od stejného autora. :-) :-) :-)
kraro

#155 Příspěvek od kraro »

Já si právě myslím, že ta videa jsou pro začátečníky vhodná. V začátcích kdy se tu objevil Phantom, tak Igor na videu objasnil jak kalibrovat, letové režimy ....... což pomohlo mnoho lidem.
A ohledně Pixhawk a Ublox GPS .... pokud má Igor Pixhawk, tak já mu Ublox NEO-8 na pokusy věnuji.
Mě ta GPS na WIN 7 v notebooku nastavit nejde a stejně bych jí vyhodil, nebo zrecykloval.
Duska

#156 Příspěvek od Duska »

Už jsem pána také zahlédl a popravdě, ze zájmu jsem koukal i na 12 minut dlouhé video :D
Jinak ovšem souhlasím -> komik
gardenroute

#157 Příspěvek od gardenroute »

vlahovic píše:Bavíte se pánové :-) Tak si to užijte. A až něco otestujete nebo představíte vy, rád se podívám a poučím. Krásný den přeji.
Igore, nic ve zlém (už jsme spolu před časem komunikovali i přes SZ), ale co si člověk má myslet o recenzi, jejíž smyslem je pouze vybalení ptaaka z krabice a zopakování haldy faktů, které jsme tady zveřejnili již dávno předtím ? K tomu několik zcela neodborných a skutečně komických komentů :D Pokud si Tě distributor vybral jako nějakého oficiální partnera a testera (?), tak by ta videa měly mít nějakou nejzákladnější úroveň pro publikování na veřejnosti (Y.T.), měl by jsi na to být připraven a to vč. toho, že přeblepty a různé komické situace se dají střihnout a pod.

O odborném obsahu ani nemluvě, co je to např. "...vysílačka má implantovaný" akumulátor...", nebo "...přepínač pro GPS a ATTI lokaci...", "...nějaké kolečko, možná pro náklon kamery, už to nemusíme dělat na telefonu..." atd.
To už moc k smíchu ale není.

Chápu Tvou činnost jako popularizátora (i já se jím snažím být), ale neměl by jsi se takových lapsů dopouštět, koukni se na jiné takové popularizátory, kteří to dělají trochu lépe, např. That GPI Guy, nebo Arthur Konze apod.

A když už máš takové nadstandardní vztahy s Pelikanem, proc se to tedy nijak neodrazi na vztahu distributora k Phantom komunite, copak oni nechapou, jak je P. komunita pro jejich byznys dulezita. A ze leckdy o te problematice vi vice a drive, nez oni sami (to je realita!) ?
Jedine, na co si vzpomenu, když me před rokem kontaktoval jeden nejmenovany DJI prodejce jestli mohou na spolecnem stanku s Pelikanem na jedne nejmenovane vystave promitat v ramci propagace jedno me video z Y.T., nikdo se jiz nikdy neozval... :(

Prijd na PPPPP toho 13.12., muzeme o tom pokecat...
Naposledy upravil(a) gardenroute dne čtv 04.12.2014 18:08, celkem upraveno 2 x.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute

#158 Příspěvek od gardenroute »

kraro píše:Já si právě myslím, že ta videa jsou pro začátečníky vhodná. V začátcích kdy se tu objevil Phantom, tak Igor na videu objasnil jak kalibrovat, letové režimy ....... což pomohlo mnoho lidem...
V době, kdy ta videa dělal jich byla již plná trubka, Phantom tady již 3/4 roku byl a jely o něm rozsáhlé odborné diskuze, smysl dokola jen opakovat (i když v češtině) tisíckrát již vyřčené mě uniká... A Igorovo první video o P. je z 15.11.2013, to je teprve před rokem (!), tj. 11 měsíců po zahájení prodeje v ČZ...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
kraro

#159 Příspěvek od kraro »

gardenroute píše:V době, kdy ta videa dělal jich byla již plná trubka, Phantom tady již 3/4 roku byl a jely o něm rozsáhlé odborné diskuze, smysl dokola jen opakovat (i když v češtině) tisíckrát již vyřčené mě uniká... A Igorovo první video o P. je z 15.11.2013, to je teprve před rokem (!), tj. 11 měsíců po zahájení prodeje v ČZ...

Mě smysl neunikal, ba naopak byl jsem rád, že to někdo popsal i pro laiky.
vojtek

#160 Příspěvek od vojtek »

Mě smysl neunikal, ba naopak byl jsem rád, že to někdo popsal i pro laiky.[/quote]

Ja bych se taky Igora zastal,vy tady kluci nejste ani tak modeláři jako spíš radioamateři. V těchto výrobcich DJI je spousta elektroniky,kterým obyčejný uživatel nerozumí,jsou zde použivany různé odborné pojmy,pro většinu naprosto neznáme.
To ale není důvod,abychom si kopter nepořidili,proto je pro nás lepši takové podání jak to dělá Igor. Alespoň pro mě
Phantom 4
DJIvison

#161 Příspěvek od DJIvison »

vojtek píše:Mě smysl neunikal, ba naopak byl jsem rád, že to někdo popsal i pro laiky.

Ja bych se taky Igora zastal,vy tady kluci nejste ani tak modeláři jako spíš radioamateři. V těchto výrobcich DJI je spousta elektroniky,kterým obyčejný uživatel nerozumí,jsou zde použivany různé odborné pojmy,pro většinu naprosto neznáme.
To ale není důvod,abychom si kopter nepořidili,proto je pro nás lepši takové podání jak to dělá Igor. Alespoň pro mě[/quote]

já bych se k tomu taky krapítek vyjádřil, pokud lama narazí na ajgorova popularizační videa, poučí se víc než se dozví tady, zde se totiž mnohdy debatuje na daleko vyšší úrovni než jakou potřebuje ten, co si nějakou kopteru pořídí(nikoliv "postaví"), a ne každý umí ingliš nebo dojč, aby si to zkoukl na jútúbe
a že to podává nějakým, možná vám komickým způsobem ? každý jsme nějaký
mě třeba nikdo z vás neřekl zda kamera u visionu komunikuje s řídící jednotkou či ne a pokud ano jak
ani nevyvrátil, jenom samé vyhýbavé nebo uhýbající odpovědi
třeba to, že mobilem je možné ovládat gimball visionu jsem tu nezahlédl, pokud to tu je, omlouvám se přehlédl jsem to
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
vojtek

#162 Příspěvek od vojtek »

já bych se k tomu taky krapítek vyjádřil, pokud lama narazí na ajgorova popularizační videa, poučí se víc než se dozví tady, zde se totiž mnohdy debatuje na daleko vyšší úrovni než jakou potřebuje ten, co si nějakou kopteru pořídí(nikoliv "postaví"), a ne každý umí ingliš nebo dojč, aby si to zkoukl na jútúbe
a že to podává nějakým, možná vám komickým způsobem ? každý jsme nějaký
mě třeba nikdo z vás neřekl zda kamera u visionu komunikuje s řídící jednotkou či ne a pokud ano jak
ani nevyvrátil, jenom samé vyhýbavé nebo uhýbající odpovědi
třeba to, že mobilem je možné ovládat gimball visionu jsem tu nezahlédl, pokud to tu je, omlouvám se přehlédl jsem to[/quote]

Velmi přesně,naprosto souhlasím :)
Phantom 4
JosefSvejk

#163 Příspěvek od JosefSvejk »

vojtek: Používej pořádně tu citaci, nedá se to číst!
DJIvison

#164 Příspěvek od DJIvison »

něco jsem asik špatně udělal

S M A Z A T

kaji se a sypu si popel na hlavu
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
vojtek

#165 Příspěvek od vojtek »

JosefSvejk píše:vojtek: Používej pořádně tu citaci, nedá se to číst!

něco jsem udělal špatně?
Phantom 4
Odpovědět

Zpět na „Coptery - jiné“