Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa
-
Václav Procházka
Re: Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa
Komik možná ano, ale udělal spoustu práce (testíky) než všichni tady dohromady.
Testíky říkáš? .....

Bavíte se pánové
Tak si to užijte. A až něco otestujete nebo představíte vy, rád se podívám a poučím. Krásný den přeji.
Igor Vlahovič
vlahovic píše:Bavíte se pánovéTak si to užijte. A až něco otestujete nebo představíte vy, rád se podívám a poučím. Krásný den přeji.
No jako komická vložka je ta kalibrace Visitoru fakt super....co takhle si na ten stůl dát vodováhu ? ...,
Jako zábava je to opravdu dobrý. Chtěl bych vidět video průvodce na téma..PixHawk a Ublox GPS od stejného autora.
Já si právě myslím, že ta videa jsou pro začátečníky vhodná. V začátcích kdy se tu objevil Phantom, tak Igor na videu objasnil jak kalibrovat, letové režimy ....... což pomohlo mnoho lidem.
A ohledně Pixhawk a Ublox GPS .... pokud má Igor Pixhawk, tak já mu Ublox NEO-8 na pokusy věnuji.
Mě ta GPS na WIN 7 v notebooku nastavit nejde a stejně bych jí vyhodil, nebo zrecykloval.
A ohledně Pixhawk a Ublox GPS .... pokud má Igor Pixhawk, tak já mu Ublox NEO-8 na pokusy věnuji.
Mě ta GPS na WIN 7 v notebooku nastavit nejde a stejně bych jí vyhodil, nebo zrecykloval.
Už jsem pána také zahlédl a popravdě, ze zájmu jsem koukal i na 12 minut dlouhé video
Jinak ovšem souhlasím -> komik
Jinak ovšem souhlasím -> komik
- gardenroute
Igore, nic ve zlém (už jsme spolu před časem komunikovali i přes SZ), ale co si člověk má myslet o recenzi, jejíž smyslem je pouze vybalení ptaaka z krabice a zopakování haldy faktů, které jsme tady zveřejnili již dávno předtím ? K tomu několik zcela neodborných a skutečně komických komentůvlahovic píše:Bavíte se pánovéTak si to užijte. A až něco otestujete nebo představíte vy, rád se podívám a poučím. Krásný den přeji.
O odborném obsahu ani nemluvě, co je to např. "...vysílačka má implantovaný" akumulátor...", nebo "...přepínač pro GPS a ATTI lokaci...", "...nějaké kolečko, možná pro náklon kamery, už to nemusíme dělat na telefonu..." atd.
To už moc k smíchu ale není.
Chápu Tvou činnost jako popularizátora (i já se jím snažím být), ale neměl by jsi se takových lapsů dopouštět, koukni se na jiné takové popularizátory, kteří to dělají trochu lépe, např. That GPI Guy, nebo Arthur Konze apod.
A když už máš takové nadstandardní vztahy s Pelikanem, proc se to tedy nijak neodrazi na vztahu distributora k Phantom komunite, copak oni nechapou, jak je P. komunita pro jejich byznys dulezita. A ze leckdy o te problematice vi vice a drive, nez oni sami (to je realita!) ?
Jedine, na co si vzpomenu, když me před rokem kontaktoval jeden nejmenovany DJI prodejce jestli mohou na spolecnem stanku s Pelikanem na jedne nejmenovane vystave promitat v ramci propagace jedno me video z Y.T., nikdo se jiz nikdy neozval...
Prijd na PPPPP toho 13.12., muzeme o tom pokecat...
Naposledy upravil(a) gardenroute dne čtv 04.12.2014 18:08, celkem upraveno 2 x.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- gardenroute
V době, kdy ta videa dělal jich byla již plná trubka, Phantom tady již 3/4 roku byl a jely o něm rozsáhlé odborné diskuze, smysl dokola jen opakovat (i když v češtině) tisíckrát již vyřčené mě uniká... A Igorovo první video o P. je z 15.11.2013, to je teprve před rokem (!), tj. 11 měsíců po zahájení prodeje v ČZ...kraro píše:Já si právě myslím, že ta videa jsou pro začátečníky vhodná. V začátcích kdy se tu objevil Phantom, tak Igor na videu objasnil jak kalibrovat, letové režimy ....... což pomohlo mnoho lidem...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:V době, kdy ta videa dělal jich byla již plná trubka, Phantom tady již 3/4 roku byl a jely o něm rozsáhlé odborné diskuze, smysl dokola jen opakovat (i když v češtině) tisíckrát již vyřčené mě uniká... A Igorovo první video o P. je z 15.11.2013, to je teprve před rokem (!), tj. 11 měsíců po zahájení prodeje v ČZ...
Mě smysl neunikal, ba naopak byl jsem rád, že to někdo popsal i pro laiky.
Mě smysl neunikal, ba naopak byl jsem rád, že to někdo popsal i pro laiky.[/quote]
Ja bych se taky Igora zastal,vy tady kluci nejste ani tak modeláři jako spíš radioamateři. V těchto výrobcich DJI je spousta elektroniky,kterým obyčejný uživatel nerozumí,jsou zde použivany různé odborné pojmy,pro většinu naprosto neznáme.
To ale není důvod,abychom si kopter nepořidili,proto je pro nás lepši takové podání jak to dělá Igor. Alespoň pro mě
Ja bych se taky Igora zastal,vy tady kluci nejste ani tak modeláři jako spíš radioamateři. V těchto výrobcich DJI je spousta elektroniky,kterým obyčejný uživatel nerozumí,jsou zde použivany různé odborné pojmy,pro většinu naprosto neznáme.
To ale není důvod,abychom si kopter nepořidili,proto je pro nás lepši takové podání jak to dělá Igor. Alespoň pro mě
Phantom 4
vojtek píše:Mě smysl neunikal, ba naopak byl jsem rád, že to někdo popsal i pro laiky.
To ale není důvod,abychom si kopter nepořidili,proto je pro nás lepši takové podání jak to dělá Igor. Alespoň pro mě[/quote]
já bych se k tomu taky krapítek vyjádřil, pokud lama narazí na ajgorova popularizační videa, poučí se víc než se dozví tady, zde se totiž mnohdy debatuje na daleko vyšší úrovni než jakou potřebuje ten, co si nějakou kopteru pořídí(nikoliv "postaví"), a ne každý umí ingliš nebo dojč, aby si to zkoukl na jútúbe
a že to podává nějakým, možná vám komickým způsobem ? každý jsme nějaký
mě třeba nikdo z vás neřekl zda kamera u visionu komunikuje s řídící jednotkou či ne a pokud ano jak
ani nevyvrátil, jenom samé vyhýbavé nebo uhýbající odpovědi
třeba to, že mobilem je možné ovládat gimball visionu jsem tu nezahlédl, pokud to tu je, omlouvám se přehlédl jsem to
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
já bych se k tomu taky krapítek vyjádřil, pokud lama narazí na ajgorova popularizační videa, poučí se víc než se dozví tady, zde se totiž mnohdy debatuje na daleko vyšší úrovni než jakou potřebuje ten, co si nějakou kopteru pořídí(nikoliv "postaví"), a ne každý umí ingliš nebo dojč, aby si to zkoukl na jútúbe
mě třeba nikdo z vás neřekl zda kamera u visionu komunikuje s řídící jednotkou či ne a pokud ano jak
třeba to, že mobilem je možné ovládat gimball visionu jsem tu nezahlédl, pokud to tu je, omlouvám se přehlédl jsem to[/quote]
Velmi přesně,naprosto souhlasím
třeba to, že mobilem je možné ovládat gimball visionu jsem tu nezahlédl, pokud to tu je, omlouvám se přehlédl jsem to[/quote]
Velmi přesně,naprosto souhlasím
Phantom 4
- JosefSvejk
vojtek: Používej pořádně tu citaci, nedá se to číst!
něco jsem asik špatně udělal
S M A Z A T
kaji se a sypu si popel na hlavu
S M A Z A T
kaji se a sypu si popel na hlavu
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
JosefSvejk píše:vojtek: Používej pořádně tu citaci, nedá se to číst!
něco jsem udělal špatně?
Phantom 4