High performance-prostě kompozity a vše technické
Re: High performance-prostě kompozity a vše technické
No právě o tu páku jde. Jednak když při převozu vypadne zajišťovací kolík (není asi origo-kupoval jsem vše létané), tak je hotovo, protože to tam dát nazpět na letišti bez různých udělátek je umění. Tak to různě přelepuji a nebo pokud mám dost místa na převoz, vůbec nerozebírám. Dále mi tam nejde nastrčit půlka VOP, ve které je ta 2mm kulatina , co spojuje obě půlky. Příčí se to a pokud něčím tenkým nepodepřu z druhé strany páku, tak to tam nedostanu. Nemá být správně tahle kulatinka zalepená v té páce v SOP? Pokod by ta páka potom uvnitř vypadla, tak se snáze bude dávat nazpět.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Je to tak, dával jsem ji tam jen jednou, vše je natěsno, což je dobře, ale jde to.Musel jsem si tu páku nejdřív něčím posunout, abych tam strčil tu tlustou trubku a pak už to šlo. Viz obrázky.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
Já jí mám ve směrovce s vůlí do strany a tak zapadne až na dno. Koukám že tu dvojku drát vzadu máš taky v jedné půlce VOP. Právě jsem si říkal dát to napevno do tý páky a tím pádem by to nemohlo zapadnout a pak by snáze nasazovalo. Jinak k tý páce se nedá dostat. Je to tam osazený už z výroby.
Jara11 píše:Já jí mám ve směrovce s vůlí do strany a tak zapadne až na dno. Koukám že tu dvojku drát vzadu máš taky v jedné půlce VOP. Právě jsem si říkal dát to napevno do tý páky a tím pádem by to nemohlo zapadnout a pak by snáze nasazovalo. Jinak k tý páce se nedá dostat. Je to tam osazený už z výroby.
Taky jsem uvažoval, že tu ocelovou zalepím, ale pak by to nešlo rozebrat (když se sundá náhon směrovky a ta se vytočí na max. tak by to nějak mělo jít).
Naposledy upravil(a) semi dne ned 21.12.2014 18:10, celkem upraveno 1 x.
DS-14
DS-14
A když už jsme u toho Pajka, jaký byste doporučili pohon?
Váha nyní je 2030 gr (se servama, bez baterek) a je tam ještě olovo ve špici
Šel by tento motor GS3032-4 na 3s , nebo GS3025-4 (jsou totiž zrovna v akci)?
Váha nyní je 2030 gr (se servama, bez baterek) a je tam ještě olovo ve špici
Šel by tento motor GS3032-4 na 3s , nebo GS3025-4 (jsou totiž zrovna v akci)?
- Přílohy
-
- GSpropdata.pdf
- (22.91 KiB) Staženo 131 x
DS-14
DS-14
Pokud směrovku vyklopím ke straně, tak je to vzorně zalepeno přepážkou. Při tloušťce směrovky bych to asi stejně nějak neriskoval rozlepit. Nejraději bych tam udělal futro procházející tou pákou a dovnitř strkat tu uhlíkovou trubku. Soustruh mám, nebyl by problém, aby to vyšlo i vahově a byl by pokoj.
Jara11 píše:Pokud směrovku vyklopím ke straně, tak je to vzorně zalepeno přepážkou. Při tloušťce směrovky bych to asi stejně nějak neriskoval rozlepit. Nejraději bych tam udělal futro procházející tou pákou a dovnitř strkat tu uhlíkovou trubku. Soustruh mám, nebyl by problém, aby to vyšlo i vahově a byl by pokoj.
Napřed bys tu páku musel ale vydělat, ne? Řekl bych, že ta páka jde vydělat spodkem.
DS-14
DS-14
Jo to máš asi pravdu, že by šla vyktoutit tím otvorem dole ven - předělat a zase nacpat nazpět. No to bude asi práce na zimu. Ještě mám cukání předělat spoje mezi střední částí a koncema na MPX s těma vaničkama. Mám to tak u velkých letadel a vždy zapomenu, že tam mám konektory na drátech a vyškubnu to od sebe.
Jara11 píše:Jo to máš asi pravdu, že by šla vyktoutit tím otvorem dole ven - předělat a zase nacpat nazpět. No to bude asi práce na zimu. Ještě mám cukání předělat spoje mezi střední částí a koncema na MPX s těma vaničkama. Mám to tak u velkých letadel a vždy zapomenu, že tam mám konektory na drátech a vyškubnu to od sebe.
Jo jo, ty uši jdou tak těsně nasadit, že dát to od sebe vyžaduje celkem velkou sílu správným úchopem.
DS-14
DS-14
Jak zajišťujete (nebo jestli vůbec zajišťujete) u modelů F3X motýla? Myslím motýla, u kterého se nasouvá každá polovina zvlášť.
Díky.
Díky.
Pike Precision 2, Scout
Mrkni na stránky lomcovaka, používá lepidlo na akvária. Má tam přímo jaký.
Našel jsem to,černý Formflex
Díky, teď už jsem to taky našel - podle akvaria.
Když jsem to hledal před chvilkou, našel jsem jen jak utěsňuje přechody
Když jsem to hledal před chvilkou, našel jsem jen jak utěsňuje přechody
Pike Precision 2, Scout
Zdravím,potřeboval bych poradit,jak a z čeho poskládat/vylaminovat do negativní formy 3m křídlo třeba svahového (elektro)větroně(ne pomalého),nemusí to být závodní speciál,ale aspoň se k tomu trochu přiblížit,abych se nebál nějaké té základní akrobacie,nebo střemhlavého letu(bez toho prudkého vybrání nad zemí
).Mám už formu na trup a na motýlka,jen to křídlo vždy dělám z olaminovaného polystyrenu a chtěl bych se někam zase posunout,ale zatím je to pro mě velká neznámá:kolik vrstev tkaniny,jaká gramáž,balza nebo dýha-tloušťka,z čeho závěs kormidel...nikde jsem nic nenašel,jen ty menší velikosti.
Taky se chystám na něco origo,líbí se mě například Viking o kterém tady píšete...nějaké informace,kde by se dal sehnat,cena takového éra?
A co třeba tohle,zkoušel to někdo?:
http://www.modelservis.cz/produkt/e-strega
Taky se chystám na něco origo,líbí se mě například Viking o kterém tady píšete...nějaké informace,kde by se dal sehnat,cena takového éra?
A co třeba tohle,zkoušel to někdo?:
http://www.modelservis.cz/produkt/e-strega
Vikinga dela p. sodomka a cena je cca kolem 20 za holy drak. www.f3x.cz
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/