Taky sem cerstvy zacatecnik. Mam mjx f-45,motory byly opravdu tragedie. Odchazeli jak na bezicim pase a menit je by me asi zrujnovalo,tak sem predelal na stridaky. Pak to litalo pro moje potreby pekne,ale melo to sva omezeni a jako hlavni problem vidim,ze pri prekroceni urcite rychlosti se vrtulnik stane neovladatelnym. Musi k tomu clovek pristupovat jako k ,,hracce,, ale na zakladni orientaci v prostoru si myslim to neni uplne spatne. Tato hracka mi vydrzela pul roku a pak sem poridil T-rexe 450... A je pravda,ze se to vubec neda srovnat ve vsech smerech. Ale i dneska,kdyz s t-rexem litam zatim jen osmicky,tak se rad vratim k mjx f-45. Treba kdyz na place nabijim baterky do rexe,tak prolitnu f-45,nebo kdyz si chci jen na zahrade trosku prolitnout bez stresu. T-rex je sice ulne neco jineho a vice dospeleho a da se i pri pomalem postupovani vyhnout nejakym velkym havariim,ale stejne bych ty ,,hracky,, uplne nezatracoval. Me treba vubec tech 1500 + 1500 za oba stridave motory nemrzi. Opravdu zalezi na jednotlivcich, co od toho kdo ocekava, jak ho to chytne a kam bude chtit postupovat. Ale jedno je jiste... Jak to cloveka chytne byde chtit lepsi a lepsi heliny. Ja mel pul roku f-45, ted mam od srpna t-rexe 450 a na jare by se mi libilo zase neco vetsiho...

Tak trenuju, jak na simulatoru, tak i v mrazech venku a treba to na jare,nebo v prubehu leta dopadne...