tohle stojí za poslechnutí.
Peugeot
mir22 píše:Podle mě operátor odvedl 100% profesionální práci. Na na určitý lidi se prostě telefon nedává a zároveň nemohl odmítnout pomoc. Naopak vymytej mozek má ten chlápek co mu volal. Nepochopil, že hlavou zeď neprorazí, ikdyž se o to pokusil několikrát.
presne,mam rovnaky nazor,ten operator asi len tak nemoze dat cislo na sefa ( alebo niekto podobny) len tak hocikomu kto mu tam zavola...
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
mir22 píše:Podle mě operátor odvedl 100% profesionální práci. Na na určitý lidi se prostě telefon nedává a zároveň nemohl odmítnout pomoc. Naopak vymytej mozek má ten chlápek co mu volal. Nepochopil, že hlavou zeď neprorazí, ikdyž se o to pokusil několikrát.
No já s váma ale pánové naprosto souhlasím
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
SrAjni píše:mir22 píše:Podle mě operátor odvedl 100% profesionální práci. Na na určitý lidi se prostě telefon nedává a zároveň nemohl odmítnout pomoc. Naopak vymytej mozek má ten chlápek co mu volal. Nepochopil, že hlavou zeď neprorazí, ikdyž se o to pokusil několikrát.
presne,mam rovnaky nazor,ten operator asi len tak nemoze dat cislo na sefa ( alebo niekto podobny) len tak hocikomu kto mu tam zavola...
podla mna skor ten operator bol vecasi debil, sak mu mal povedat rovno ze nemoze mu to cislo dat a ked nic nechce reklamovat tak dovidenia...
Tezko takhle soudit...ten hovor byl delsi,zacatek tam nebyl.Podle toho jak volajici mluvil,byl to chytrej clovek.Ten operator mu v tomto pripade mel rovnou rici,ze mu to cislo dat nemuze a nemel ho srat,spratek.