Peugeot

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

Peugeot

#1 Příspěvek od Brabouk »

ALIEN

#2 Příspěvek od ALIEN »

to je debil ten operator....kreten, doufam ze mu ten chlap pak dal do drzky..
Naposledy upravil(a) ALIEN dne úte 11.03.2008 17:55, celkem upraveno 1 x.
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lhotas »

jo ja sem to uz jednou slysel ale zase sem se zasmal :D :D :D
To ALIEN: hele neznas naodou nakej ss jmenem cirkus alien?
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
ALIEN

#4 Příspěvek od ALIEN »

lhotas píše:jo ja sem to uz jednou slysel ale zase sem se zasmal :D :D :D
To ALIEN: hele neznas naodou nakej ss jmenem cirkus alien?

myslis music :)?
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od lhotas »

jo, znas ho teda?
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lindbergh »

Ten operátor měl doooobře vymytej mozek... :D :D :D
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
mir22

#7 Příspěvek od mir22 »

Podle mě operátor odvedl 100% profesionální práci. Na na určitý lidi se prostě telefon nedává a zároveň nemohl odmítnout pomoc. Naopak vymytej mozek má ten chlápek co mu volal. Nepochopil, že hlavou zeď neprorazí, ikdyž se o to pokusil několikrát.
SrAjni

#8 Příspěvek od SrAjni »

mir22 píše:Podle mě operátor odvedl 100% profesionální práci. Na na určitý lidi se prostě telefon nedává a zároveň nemohl odmítnout pomoc. Naopak vymytej mozek má ten chlápek co mu volal. Nepochopil, že hlavou zeď neprorazí, ikdyž se o to pokusil několikrát.

presne,mam rovnaky nazor,ten operator asi len tak nemoze dat cislo na sefa ( alebo niekto podobny) len tak hocikomu kto mu tam zavola... 8)
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lindbergh »

mir22 píše:Podle mě operátor odvedl 100% profesionální práci. Na na určitý lidi se prostě telefon nedává a zároveň nemohl odmítnout pomoc. Naopak vymytej mozek má ten chlápek co mu volal. Nepochopil, že hlavou zeď neprorazí, ikdyž se o to pokusil několikrát.

No já s váma ale pánové naprosto souhlasím :D Tím vymytým mozkem jsem právě myslel fakt, že mu to prostě a jednoduše neoznámil :!: V této branži mám docela zkušenosti a jednoduchým oznámením, že mu telefon prostě nedá by mu vzal trumfy z ruky. Stačilo, aby měl operátor vyšší IQ a mohl ho perfektně rozebrat... :lol: :lol: :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od G0tik »

SrAjni píše:

presne,mam rovnaky nazor,ten operator asi len tak nemoze dat cislo na sefa ( alebo niekto podobny) len tak hocikomu kto mu tam zavola... 8)

podla mna skor ten operator bol vecasi debil, sak mu mal povedat rovno ze nemoze mu to cislo dat a ked nic nechce reklamovat tak dovidenia...
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Brabouk »

:lol: :lol: :lol: Zajímavý názory. Já bych taky řek, že je ten operátor kokot. :lol: :lol: :lol:
ALIEN

#12 Příspěvek od ALIEN »

Tezko takhle soudit...ten hovor byl delsi,zacatek tam nebyl.Podle toho jak volajici mluvil,byl to chytrej clovek.Ten operator mu v tomto pripade mel rovnou rici,ze mu to cislo dat nemuze a nemel ho srat,spratek.
ALIEN

#13 Příspěvek od ALIEN »

Brabouk píše::lol: :lol: :lol: Zajímavý názory. Já bych taky řek, že je ten operátor kokot. :lol: :lol: :lol:
JJ pod kola s nim :)
georg
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od georg »

taky si myslim že ten operátor byl trošičku hloupí to řeknu hned že nedám číslo, ale ten chlap neměl takle vyjet, ale dost ho sral.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“