Držák Gopra na lyže
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Držák Gopra na lyže
No a nebo přísavku, nebo samolepku, a přidělat ke kameře dálkově ovládanou dýmovnici pro případ že by ulítla moc daleko. Pro lepší hledání. Nebo aspoň dlouhou oranžovou stuhu, pevně přidělanou ke kameře a nataženou směrem k vázání, tam přidělanou jen zlehka. Až by to upadlo tak stuha bude zdálky vidět.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
pivandrift píše:No ale v místě vázání je lyže o dost silnější než ve špičce, o kterou mi jde ( to jsem asi měl upřesnit). Tam fakt vrtat nepujde.
Tojono, ale v místě vázání na to dupe lyžákem 90 kilovej maník, kdežto kamera nedupe a je cca tisíckrát lehčí. A na špičce je lyže velice málo namáhaná.
Dokonce některé lyže mají z výroby do špičky udělaný díry, koukni třeba Fishery RC4, ty si o navrtáníšrouků přímo říkají.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
Do lyže bych ve špičce nevrtal. Ono to ani nepůjde protože tlouštka lyže ve špici je jen několik mm. Nejde o to, že se lyže vrtáním ztenčí ale tím vrtáním se tam zanese pěkný zárodek pro případný lom.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
no ..trochu odbočím... stejně by mě zajímalo k čemu bude sloužit gopro na špičce lyží..
kuknul jsem na nějaký videa a je to skoro nepoužitelný záběr bez stabilizace. U zpracovávaného videa tyto záběry slouží pouze jako doplněk k normálnímu videu, kde se vloží pouze třeba 2 vteřinový záběr. je po fest roztřesený....
je to pouze dotaz
Z.
kuknul jsem na nějaký videa a je to skoro nepoužitelný záběr bez stabilizace. U zpracovávaného videa tyto záběry slouží pouze jako doplněk k normálnímu videu, kde se vloží pouze třeba 2 vteřinový záběr. je po fest roztřesený....
je to pouze dotaz
Z.
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
zdenasu píše:no ..trochu odbočím... stejně by mě zajímalo k čemu bude sloužit gopro na špičce lyží..
je to pouze dotaz
Z.
Ono všeobecně záběry z lyžování budou vždy roztřesený
Z helmy to stojí za prd, jedinou výjimkou je snad GoPro na hrudníku, tam ho stabilizuje bunda
to souhlasím, aby ze záběru něco bylo, používá se v tomto případě jako stab. tělo od pasu nahoru, kdy nárazúm a muldám se snažíme odpružit. Hlavu-helmu bych v tomto případě jak píšeš taky vynechal-moc sebou "mrská"
.....
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
Kamera na helme neni spatna, ale chce to naprosto rovny svah (bez muld). Jakmile se clovek nakloni, hned se naklapi i cely obraz. Ozkouseno osobne minulou nedeli na Klinovci. Pri vetsi rychlosti a muldach, je to uz hodne roztresene.
A presne proto jsem zacal uvazovat o tom hrudnim pasu, to neni spatny napad.
A presne proto jsem zacal uvazovat o tom hrudnim pasu, to neni spatny napad.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Na lyže je ideální GoPro v ruce na tyči, to odpruží docela dost a záběry lze pořídit ze zajímavých úhlů.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
Celej minulej týden,jsem vozil dva držáky na kameru na lyžích.Nic neupadlo.Jsou to držáky za pár kaček koupené na DX s lepící páskou 3M.Jeden vozím cca 15cm od špičky lyže,druhý na konci.Je fakt že přední část lyže se klepe o něco víc,ale video je rozhodně použitelné (sony,stabilizace zapnutá).Jak bude čas,testnu držák těsně před vázáním kde budou vibrace menší.V zadu na lyži je to bez problému.