Držák Gopra na lyže

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Woita
Kontaktovat uživatele:

Re: Držák Gopra na lyže

#16 Příspěvek od Woita »

No a nebo přísavku, nebo samolepku, a přidělat ke kameře dálkově ovládanou dýmovnici pro případ že by ulítla moc daleko. Pro lepší hledání. Nebo aspoň dlouhou oranžovou stuhu, pevně přidělanou ke kameře a nataženou směrem k vázání, tam přidělanou jen zlehka. Až by to upadlo tak stuha bude zdálky vidět.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Woita
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Woita »

pivandrift píše:No ale v místě vázání je lyže o dost silnější než ve špičce, o kterou mi jde ( to jsem asi měl upřesnit). Tam fakt vrtat nepujde.

Tojono, ale v místě vázání na to dupe lyžákem 90 kilovej maník, kdežto kamera nedupe a je cca tisíckrát lehčí. A na špičce je lyže velice málo namáhaná.
Dokonce některé lyže mají z výroby do špičky udělaný díry, koukni třeba Fishery RC4, ty si o navrtáníšrouků přímo říkají.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Datel
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Datel »

Do lyže bych ve špičce nevrtal. Ono to ani nepůjde protože tlouštka lyže ve špici je jen několik mm. Nejde o to, že se lyže vrtáním ztenčí ale tím vrtáním se tam zanese pěkný zárodek pro případný lom.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
zdenasu

#20 Příspěvek od zdenasu »

no ..trochu odbočím... stejně by mě zajímalo k čemu bude sloužit gopro na špičce lyží..
kuknul jsem na nějaký videa a je to skoro nepoužitelný záběr bez stabilizace. U zpracovávaného videa tyto záběry slouží pouze jako doplněk k normálnímu videu, kde se vloží pouze třeba 2 vteřinový záběr. je po fest roztřesený....
je to pouze dotaz :)
Z.
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)

www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Ancistrus01 »

zdenasu píše:no ..trochu odbočím... stejně by mě zajímalo k čemu bude sloužit gopro na špičce lyží..
kuknul jsem na nějaký videa a je to skoro nepoužitelný záběr bez stabilizace. U zpracovávaného videa tyto záběry slouží pouze jako doplněk k normálnímu videu, kde se vloží pouze třeba 2 vteřinový záběr. je po fest roztřesený....
je to pouze dotaz :)
Z.

Ono všeobecně záběry z lyžování budou vždy roztřesený :(
Z helmy to stojí za prd, jedinou výjimkou je snad GoPro na hrudníku, tam ho stabilizuje bunda :)
zdenasu

#22 Příspěvek od zdenasu »

to souhlasím, aby ze záběru něco bylo, používá se v tomto případě jako stab. tělo od pasu nahoru, kdy nárazúm a muldám se snažíme odpružit. Hlavu-helmu bych v tomto případě jak píšeš taky vynechal-moc sebou "mrská" :).....
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)

www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
scarabeus

#23 Příspěvek od scarabeus »

Kamera na helme neni spatna, ale chce to naprosto rovny svah (bez muld). Jakmile se clovek nakloni, hned se naklapi i cely obraz. Ozkouseno osobne minulou nedeli na Klinovci. Pri vetsi rychlosti a muldach, je to uz hodne roztresene.

A presne proto jsem zacal uvazovat o tom hrudnim pasu, to neni spatny napad.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od koulinek »

Na lyže je ideální GoPro v ruce na tyči, to odpruží docela dost a záběry lze pořídit ze zajímavých úhlů.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od davehaja »

Celej minulej týden,jsem vozil dva držáky na kameru na lyžích.Nic neupadlo.Jsou to držáky za pár kaček koupené na DX s lepící páskou 3M.Jeden vozím cca 15cm od špičky lyže,druhý na konci.Je fakt že přední část lyže se klepe o něco víc,ale video je rozhodně použitelné (sony,stabilizace zapnutá).Jak bude čas,testnu držák těsně před vázáním kde budou vibrace menší.V zadu na lyži je to bez problému.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“