Václav Procházka píše:gardenroute: Petře, škoda těch zřetelných vibrací na ramenou, což je dané konstrukcí. Jinak byl obraz v letu stabilní. Video jsem sice nepřehrál ve 4K, nicméně z kvality moc nadšený nejsem. Gopro 4 Black je na tom lépe.
Jak bych to až tak tragicky neviděl, hodně věcí bylo popsáno v tom TESTOVACÍM videu, které nebylo natočeno coby prezentační, ale naopak pro zobrazení těch kritických věcí, zejména :
- použití 4K režimu ve velmi špatných světelných podmínkách, myslím, že při použití 2K7 či 1080p by to dopadlo asi lépe
- vibrace se myslím projevily zejména při aktivaci podvozku v závěru, a pokud tam někde jsou další (nekoukal jsem na to ještě podrobně), bude asi nevyspělostí GCU firmware
- já to přehrával ve 2K7 (4K monitor nemám), a celkem to nevypadalo až tak špatně na stále předprodukční stroj
- a neviděl jsem zatím obdobné srovnatelné video (v tak mizerných světelných podmínkách) ve 4K z GP4, tak nemohu moc srovnávat, ale je jasné, že GP je asi dále, zejména ve 4K režimu