[quote="Jochla"]To JosefSvejk:
Taky pár čidel mám, ale všechny jsou rozpínací, jakože když teplota klesne na 5 stupňů, tak se rozepne, takže obráceně než potřebuju. Když už zháním nové čidlo, tak bych chtěl s vyšší teplotou.
jakoby drbání přes hlavu - použít rozpínací čidlo (které jak jsem pochopil je doma), které rozepnutím odpojí relé a tímto relé (které jistě má spíncí i rozpínací kontakt) v odpojeném stavu sepnout topení.
Resetovat znamená rozpojit?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
Jochla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Resetovat znamená rozpojit?
Dejfak píše:Tak co použít toto
http://www.gme.cz/termostat-mk138-p765-383
To vypadá dobře, to asi koupím a bude to nejrozumnější. Navíc si můžu i nastavit teplotu...
Díky za tip!
DX6i Mod 1, FunCub, CAP 232 40
-
Jochla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Resetovat znamená rozpojit?
jardah62 píše:
Jako jo, už sem nad tím taky uvažoval, ale nechtěl sem tam cpát další relé, které by mi stejně nevyřešilo vyšší teplotu, pořád bych byl dost nízko. Jak jsem zmiňoval, 5 stupňů je pořád ještě dost zima.
DX6i Mod 1, FunCub, CAP 232 40