Reklamace po pádu coptery

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
jindraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace po pádu coptery

#46 Příspěvek od jindraj »

Izzy píše:Pánové v mém dotazu na začátku jsem po vás nechtěl, abyste mi našli příčinu pádu.
Chtěl jsem jen vědět, zda je možné to reklamovat a jaká je šance na uznání reklamace.
Z většiny vašich příspěvků je mi jasné, že to neprojde, ale i tak jsem jim to poslal.
A když to nedopadne, tak se budu muset vrátit k autům, protože jste mi
lepší copteru nedoporučili.
Každopádně díky za vaše postřehy a příspěvky.

jsem nerad poslem špatných zpráv, ale máš snad dojem, že ty dotazy k odhalení příčiny pádu s dotazem nesouvisí? Jak jsem ti napsal na začátku, tak pokud nemáš alespoň rámcově představu v čem je příčina, tak je snaha reklamovat plýtvání námahou = ekvivalent toho, že přivezu zbořené auto do servisu a řeknu "ono to nabouralo" chci nové. Je ti asi jasné, že bez zjištění toho, PROČ to nabouralo není vůbec na místě uvažovat o reklamaci a teprve potom kdy víš PROČ bude na místě klást si otázku zda tato příčina je vadou, která by šla reklamovat? U aut co si vzpomínám na nějakou statistiku jen asi 1-2% havárií může souviset s nějakou závadou a jen zlomek k nich půjde reklamovat. U hračky to procento bude možná o chlup větší, ale ne o moc. Ale hlavně to bude na tobě, abys to prodejci vysvětlil. Šance, že by se k takto fakticky bez známé příčiny podařilo něco reklamovat vidím jako .... nepravděpodobnou. Ale pokud narazíš na prodejce, co si dá tu práci a příčinu najde jen proto, aby to mohl vyměnit nebo vrátit prachy tak ho tu prosím zmiň - byl by na metál ...
graup15

#47 Příspěvek od graup15 »

re..Izzy

Hmmm pořád marně hledám v příspěvcích alespoň náznak snahy o zjištění proč to spadlo.!!!!
Minimálně popis události.
Chceš radu jakou kopteru koupit?
Źádnou..postav si ji sám, alespoň o tom budeš něco vědět...což je to nejcennější!!!
Izzy

#48 Příspěvek od Izzy »

graup15 píše:re..Izzy

Hmmm pořád marně hledám v příspěvcích alespoň náznak snahy o zjištění proč to spadlo.!!!!
Minimálně popis události.
Chceš radu jakou kopteru koupit?
Źádnou..postav si ji sám, alespoň o tom budeš něco vědět...což je to nejcennější!!!

Hmmm pořád marně hledám, co bylo dřív, jestli vejce, nebo slepice????

Až na pár z vás jmenovitě off, googie, DJIvison, frontier, JirkaA, kteří pochopili o co jde, se vy zbývající zbytečně rozčilujete a snažíte se hledat něco, co vůbec s mým dotazem nesouvisí.
A rady, jako postav si copteru sám, co to má být?
Nechci se nikoho dotknout, ale je vidět, že tady hodně z vás nemá co dělat a má tu potřebu se vypsat a své rozumy (na které se nikdo neptal) ventilovat do etéru.
Jen ten, kdo dospěje a přesto zůstane dítětem, je člověkem!!!
DJIvison

#49 Příspěvek od DJIvison »

co bylo dřív ?

KOHOUT !
ale je vskutku divné, že vám tak spadly už dvě koptery(pokud jsem dobře pochňopil).
Naposledy upravil(a) DJIvison dne stř 18.02.2015 15:21, celkem upraveno 1 x.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od JirkaA »

Izzy píše:

Až na pár z vás jmenovitě off, googie, DJIvison, frontier, JirkaA, kteří pochopili o co jde, se vy zbývající zbytečně rozčilujete a snažíte se hledat něco, co vůbec s mým dotazem nesouvisí.
Nechci se nikoho dotknout, ale je vidět, že tady hodně z vás nemá co dělat a má tu potřebu se vypsat a své rozumy (na které se nikdo neptal) ventilovat do etéru.

1. Odpusť si posuzování ostatních
2. Jsi na veřejném diskusním fóru, to znamená, že tady lidi mohou diskutovat pokud dodrží pravidla. Nepřísluší ti posuzovat co je k tomu vede a rovněž ti nepřísluší rozhodovat, kdo a co sem píše.
3. Moje poznámka nesouvisela s pochopením o co jde. Jako moderátor jasně dávám najevo, že pokud se diskuse zvrhne do osobních útoků, utnu ji.

BTW rada s vlastní stavbou není až tak úplně od věci ;)
OK2WY
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od jindraj »

Izzy píše:

jasně, tím to bude, a všichni tu týdny čekali na tvůj dotaz, aby to mohli udělat v tomhle vlákně a všichni se spikli když ti říkají to samé. Ale jak myslíš. Takhle holt jen ... hodně štěstí s tou reklamací naslepo ...
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Lubosh »

Pokud by prodejci uznávali reklamace u rozbytých letounů, bylo by to modelářské nebe na Zemi...
Někdy je to docela drahý koníček...
Luboš
www.3dprintedtanks.com
zdzd

#53 Příspěvek od zdzd »

Lidi jsou různí.

Jedni si zároveň s novým poletovadlem, zejména typu vrtulník, rovnou koupí kyblík náhradních dílů. Protože ví, že kola se ojíždějí, táhla otírají, vibrace věci rozebírají, konektory se rozpadají, elektrika se utřepává... A pak poletovadlo kontrolují, servisují a průběžně obnovují.

Druzí zase poletovadlo koupí a měsíce s ním létají aniž by se o cokoliv zajímali. Pak spadnou a rovnou začnou nahánět reklamace bez jakéhokoliv zájmu o příčinu problému.

Co je asi tak správně?
DJIvison

#54 Příspěvek od DJIvison »

za b) ?
:?
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
zdzd

#55 Příspěvek od zdzd »

DJIvison píše:za b) ?
:?

Nevím, asi jak pro koho.

Pro lidi, kteří jsou zvyklí stavět od plánu a prkýnek, je b) poměrně dost nepochopitelné.

Asi jako koupit auto a reklamovat, že nejede, když jsem nenatankoval...
Izzy

#56 Příspěvek od Izzy »

Asi jsem se spletl a můj dotaz jsem dal na špatné forum, které je určeno zřejmě jen borečkům, kteří vědí vše nejlíp, kteří si vše postaví sami a my ostatní jsme pro ně jen k výsměchu.
Pánové modelařím 20 roků, o své modely se starám líp, než mnozí v vás co mi tu udělují nesmyslné rady, ale přesto se na vás nezlobím a omlouvám se za můj blbej dotaz.
Ať vám to lítá.
zdzd

#57 Příspěvek od zdzd »

Izzy píše:Asi jsem se spletl a můj dotaz jsem dal na špatné forum, které je určeno zřejmě jen borečkům, kteří vědí vše nejlíp, kteří si vše postaví sami a my ostatní jsme pro ně jen k výsměchu.
Pánové modelařím 20 roků, o své modely se starám líp, než mnozí v vás co mi tu udělují nesmyslné rady, ale přesto se na vás nezlobím a omlouvám se za můj blbej dotaz.
Ať vám to lítá.

Promiň, ale jak dlouho modelaříš a jak se o své modely staráš nemáme jak zjistit. Vycházíme jen z původního dotazu a tvých reakcí na upřesňující dotazy. A to nasvědčuje přístupu: "Nevím jak to funguje, je mi jedno jak to funguje, nezajímá mne to, přičemž to spadlo, chci to reklamovat a vy mi to musíte odkývat!"
Izzy

#58 Příspěvek od Izzy »

Tolika hvězdičkovej moderátor a neumí číst, škoda.
Protože ani v jednou příspěvku nepíšu, že nevím, jak to funguje, že je mi to jedno, jak to funguje, že mě to nezajímá a že mi to musíte odkývat.
Navíc můj dotaz zněl (PRO TY, CO HO NEČETLI)

Zdravím pánové, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s reklamací coptery, která z neznámých příčin spadla a rozbila se.
Jak k tomu prodejci přistupují?

Takže stačilo napsat, neni šance, těžko se to dokazuje atd.
zdzd

#59 Příspěvek od zdzd »

Izzy píše:Takže stačilo napsat, neni šance, těžko se to dokazuje atd.

To ti tu v různých podobách psalo x-lidí. Všechny jsi poslal do háje...
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Elfew »

Modelari 20 let a koupi si hracku...radeji si kup nebo postav neco pro modelare a ne pro deti :)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“