Izzy píše:Pánové v mém dotazu na začátku jsem po vás nechtěl, abyste mi našli příčinu pádu.
Chtěl jsem jen vědět, zda je možné to reklamovat a jaká je šance na uznání reklamace.
Z většiny vašich příspěvků je mi jasné, že to neprojde, ale i tak jsem jim to poslal.
A když to nedopadne, tak se budu muset vrátit k autům, protože jste mi
lepší copteru nedoporučili.
Každopádně díky za vaše postřehy a příspěvky.
jsem nerad poslem špatných zpráv, ale máš snad dojem, že ty dotazy k odhalení příčiny pádu s dotazem nesouvisí? Jak jsem ti napsal na začátku, tak pokud nemáš alespoň rámcově představu v čem je příčina, tak je snaha reklamovat plýtvání námahou = ekvivalent toho, že přivezu zbořené auto do servisu a řeknu "ono to nabouralo" chci nové. Je ti asi jasné, že bez zjištění toho, PROČ to nabouralo není vůbec na místě uvažovat o reklamaci a teprve potom kdy víš PROČ bude na místě klást si otázku zda tato příčina je vadou, která by šla reklamovat? U aut co si vzpomínám na nějakou statistiku jen asi 1-2% havárií může souviset s nějakou závadou a jen zlomek k nich půjde reklamovat. U hračky to procento bude možná o chlup větší, ale ne o moc. Ale hlavně to bude na tobě, abys to prodejci vysvětlil. Šance, že by se k takto fakticky bez známé příčiny podařilo něco reklamovat vidím jako .... nepravděpodobnou. Ale pokud narazíš na prodejce, co si dá tu práci a příčinu najde jen proto, aby to mohl vyměnit nebo vrátit prachy tak ho tu prosím zmiň - byl by na metál ...