RadekCe píše:podržím směrovku doleva, tak se motory roztočí, ale jen ty 2 vpravo a až po přidání plynu ty další, ale zas to nemám jak vypnout - musím odpojit baterku.
Poté, co jsem změnil koncové body, aby to bylo 1000-1500-2000, jsem
znovu zkalibroval regly:
https://www.youtube.com/watch?v=AjLJZlG2TnU a motory už jedou všechny a rovnoměrně

.
Ale teď zase nevím, jak je mám vypnout (zaarmovat)?

I když dám plyn do minima (1000) a Minimum Throttle mám v Baseflightu nastaveno třeba na 1100, tak se motory nevypnou?
EDIT: Tak když zaškrtnu "Don't spin the motors when armed", pak odarmuju motory směrovkou doleva a přidám plyn nad 1100, tak jedou a pod 1100 se vypnou. A opět se to zaarmuje asi po 5 vteřinách po stažení plynu.
Asi na to nakonec přijdu sám

.
EDIT2: Kolega má Cleanflight, odarmování mu jede naopak - kniplem směrovky doporava ... dám si taky Cleanflight a nebudu si to koplikovat

.
EDIT3: Tak už mám Cleanflight, ale problém byl (jak psal Krtek) pouze v nastavení koncových bodů a v mém případě (protože mám Spektrum a kanály jsem zapojil a nechal na deafult AETR), tak ještě reverz na AIL a RUDD (proto to armovalo na levou směrovku). Závěr: Nejprve jsem dal subtrimy na všech kanálech, aby to ukazovalo 1500 a pak koncové body, aby to ukazovalo 1000 a 2000 a vše funguje

.