JanyD píše:Pardon tedy, že se vymlouvám. Létal jsem s tím jednou. A opravdu pokud si neosvojím ovládání na atti přepínat moc nechci kvůli driftu, abych to někam neposlal když kolem bylo dost stromů.
Včera mi to tedy nechytlo ani prd. Dneska dopoledne opět polojasno, ale teplota 5 stupnu. Běhěm chvilky na stejném místě zase v dolíku, jsem měl po celou dobu 10-11 satelitů. Odpoledne jsem to zkoušel znovu a bylo jich 6-7. A zkoušel jsem i atti.
Jen pro úplnost - počet satelitů v daném místě terénu nezávisí ani tak na teplotě, jako na jejich okamžitém postavení na obloze. Pro lepší příjem se občas doporučuje polepit anténu zespoda Al fólií.
Stran lítání v ATTI - vřele doporučuju naopak začít lítat v ATTI. ATTI je nouzový postup pro výpadek GPS a nějak si nedovedu představit, jaký máš tedy plán, pokud by taková situace za letu nastala.
ATTI je stejně stabilizovaný režim jako GPS, akorát to nedrží na místě. Tj. "lítat" v ATTI = zcela banální záležitost - schopnost udržet výšku a směr. Možná jsem nějak moc pumprdentní, ale nějak si nedovedu přestavit "lítat" s něčím, s čím vlastně lítat neumím a jen doufám, že mi to vítr zrovna neodfoukne.