Stando to jsem našel na rc-groups.
Co tam dám...to se uvidí:-)
Ono když už tam máš UHF,VTx na výkonu,že se dovoláš na měsíc...tak se to dá využít i pro jiné polétání,než to brousit 30cm nad zemí:-)
ST píše:Jo fantom už je dost proflaklej, tak proč nezkusit jinou platformu, ktera zatim nedráždí, že ? Já jsem v tomhle docela zasadovity. Myslel jsem , že s těmito modely a zpusobu litani dokážeme ostatnim modelářům, že nejsme jen šmiraci ale něco vic. Já to takhle prostě citim.

ST píše:Dalibore, ty si asi litas na svém pozemku a máš zatim asi tolerantní sousedy, ale dle mych zkušenosti stojici coptera je to největší zlo pro sousedy. Prostě smirujes a basta.
Tsisters píše:...když chci jen viset tak se kopter pořád třepe, jako by se motory mezi sebou hádaly ve vyrovnávání a pořát se přetahovaly...

Ale prd, na ty proudy co tam tečou a na tu chvilku co to letí to tam klidně dej. Ty 3A jsou myšlený na kompletní konektor, kde máš přechodový odpor mezi kontakty na kterém vzniká nejvíc tepla. Když to použiješ jako připájený drát, ten přechoďák tam nemáš.Ancistrus01 píše:Ahoj!
Osazuju koptéru a právě jsem u letování KISSáků Mám na rozvodné desce opravdu mááálo místa a tak mě napadlo přiletovat Kisse místo kabelů pomocí drátků z pinů na serva. Viz. foto. Myslíte že to vydrží ty proudy, nebo je mám radši přiletovat ověřenou cestou pomocí kabelů?
Edit, tak tyhle piny zvládají maximální proud 3A, tak asi použiju normální kablík...