Mám D16 Mám CH1-8 (zkoušel jsem i 1-4 se stejným výsledkem) Zmáčknu BIND na vysílači, BIND začne blikat a vysílač pípá. Stisknu a držím F/S na přijímači. Připojím napájení přijímače. Pustím tlačítko F/S. Počkám 5 sec a odpojím napájení přijímače. Stisknu Enter na vysílači a BIND přestane blikat Připojím napájení přijímače a bliká červeně.
Tak to je jasny, pokud je prijimac s oznacenim 2015 a Taranis nema flesly xjt modul na 2015 tak se jakoby nevidi. Videonavod je v poradku lze podle nej postupovat.
jio píše:To nenastavuješ v telemetrii, ale v rádiu na 10. stránce Logické spínače a hned za tím na stránce Speciální funkce. Nenastavuješ žádné rozsahy, telemetrie ti pak naměřené hodnoty přenáší do rádia a tam je zobrazíš na stránce telemetrie po dlouhém stisknutí tlačítka PAGE..
Tak nic hodím ten senzor do koše už stoho blbnu.To dohromady nedám.
Radost je jen poloviční. Poté co jsem updatoval Taranis a napároval X4R, tak jsem vytáhl z koptery X8R také pro update. Tady to ale nefunguje.
Spustím frsky_update_Sport vyberu port 6 vyberu přes File X8R_eu_150121.frk připojím přijímač pře SBus přijímač bliká červeně a frsky_update_Sport stále hledá zařízení a nemůže ho najít.
Zkoušel jsem i restartovat PC, jestli někde něco nevisí a nic. Podotýkám, že piny v konektoru jsem po update Taranise vrátil zpět.
Už 3. restart PC a různé USB porty a pořád jen hledá zařízení. První čtvereček v programu bliká červená-zelená a druhý je trvale červený. A X8R bliká stále červeně.
edit: Pokud by někdo řešil stejnou věc, tak problém byl v tom, že je aktualizaci třeba dělat přes Smart port a ne přes SBUS port. V instruktážním videu už to je opraveno.
Naposledy upravil(a) jio dne sob 18.04.2015 9:24, celkem upraveno 1 x.
Toto platí pro 1 až 6 článků. Kterýkoliv článek klesne pod zadanou mez, tak se nejdříve ozve první varování se zvukem warn a když klesne pod druhou mez, tak se ozve varování druhým zvoleným zvukem ring s častější frekvencí
jio píše:Toto platí pro 1 až 6 článků. Kterýkoliv článek klesne pod zadanou mez, tak se nejdříve ozve první varování se zvukem warn a když klesne pod druhou mez, tak se ozve varování druhým zvoleným zvukem ring s častější frekvencí
pánové, měl bych dotaz, který je asi nejspíš blbost, ale co kdyby ne až taková.
Dá se nějakým způsobem připojit SkyAssistant k FrSky telemetrii? Ale jak říkám, nejspíš blbost. A proč mne to zajímá? SkyAssistant má o dost lepší parametry než čidla FrSky.