No na tu 32u2 sem taky nahrál novej bootloader podle návodu. Stejně tak mi to šlo na 2560, zato vázla komunikace mezi tou 32u2 a 2560. No nevim, mě příjde mít na telemetrii na Rx 5v jako kravina. Tam bych snad měl posílat napětí z venku a když nemám nic připojený tak tam mít nulu.
Ano, 32u2 se stará o komunikaci s USB a pak pokud má na portech vedoucích k tomu MUX nějaký data, tak přepošle signál na Rx,Tx ledky. Mě při připojování blikla jen Rx, takže 32u2 dostala data, blikla Rx, zkusila je přes MUX poslat do 2560, ale protože je vyhořenej, nic neprošlo a už neblikla Tx.
Další a silnější argument pro fungující 32u2 je, že mi kopter normálně lítal a fungoval. 32u2 se stará i o příjem dat z přijímače a pokud byl špatnej, přestal fungovat nějakej kanál na vysílačce. Tohle se mi nestalo. Dokud sem nepřehrál bootloader i na 2560, koptr lítal, GPS fungovala, všechno fajn a Rx i Tx ledky blikaly.
Fakt si myslím, že je to ten MUX. Ale na ten přepájet si fakt netroufnu.
Tady sem si zkusil načrtnout zapojení toho MUX přímo v APM. Teoreticky to su schopnej odpájet vlastníma silama a spojit krajní dva konektory dole dohromady, tedy vždy NC a COM, tím propojit Tx/Rx telemetrie s Mega2560 a tím mít funkční telemetrii. Ale tam si nejsem jistej, jestli se přes to dá nahrát novej FW (protože tam mám čistej bootloader) a nebudou s tím v budoucnu trable. Propojení COM a NO (tedy přívod k 32u2 a tím USB) je už dost náročný a když to někdo zvládne, tak se dá zrovna vyměnit celá součástka.

Absolutně netuším, jak se mi tohle povedlo. Na druhou stranu to bylo jedno z nejlevnějších APM co sem našel. Koupil sem nový spolu i s power modulem z banggood. Moje APM třeba nemá připájený vývody pro jumpery 2,3 a 4 (dvojka je potřeba pro flash 32u2), kdežto to z banggood je už má, tak doufám, že to bude kvalitnější zpracování. Moc příspěvků o spáleným MUX sem nenašel, ale pár se jich najít dá. Jeden amik takový APM dokonce odkupuje, ale asi by se mi nevyplatilo to tam posílat, radši zkusím najít někoho, kdo to za úplatek vymění tady a budu mít dvě krabičky, pak můžu jednu zkusit prodat.