Easy Star a umístění regulátoru
Easy Star a umístění regulátoru
Ahoj všichni!
Koupil jsem ES a ještě před stavbou mě napadla myšlénka...
V návodu se píše, že regulátor má být umístěn za motorem, kam už pak není přístup. Mám regulátor D-Sys 10A a nechce se mi ho tam schovat napořád. Třeba ho budu chtít časem přendat do dalšího éra. Kam tedy s ním?
Nemá někdo nějaký nápad? Ven se mi ho dávat nechce a v kabině není větrání... Mám ho dát do kabiny a udělat větrání? Nebude rušit přijímač?
Koupil jsem ES a ještě před stavbou mě napadla myšlénka...
V návodu se píše, že regulátor má být umístěn za motorem, kam už pak není přístup. Mám regulátor D-Sys 10A a nechce se mi ho tam schovat napořád. Třeba ho budu chtít časem přendat do dalšího éra. Kam tedy s ním?
Nemá někdo nějaký nápad? Ven se mi ho dávat nechce a v kabině není větrání... Mám ho dát do kabiny a udělat větrání? Nebude rušit přijímač?
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna vedle mě sedí kámoš co má ES a povídá, že se ten regl moc nehřeje, takže nepotřebuje větrání. Mě zase napadá, jaký bys mohl mít důvod, régl vyndavat. Já vyndaval régl s éra jenom jednou, když skončil po čumáku v zemi a to už to éro opravdu žádnej régl nepotřebovalo
Třeba bys tam časem chtěl skusit jinej motor, to bys ale pak musel vyndat motor a régl by byl na dosah...Když budeš chtít přendat tento régl do jinýho éra, tak určitě i s motorem, když už to bude pěkně spárovaný, ne? 
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Drzi to tam takovym zpusobem, ze mas problem tu kabinku sundat
Nejdriv musis jeden suchac a pak druhy.
Jenom, udelej si pro ty suchace ve trupu a v krytu kabiny zapusteni - je potreba je dostat pod uroven hrany, jinak ti kabinka odstava o silu celeho suchace. Me to nenapadlo, nalepil sem to rovnou a kabinka mi ted odstava.
Nak
Nejdriv musis jeden suchac a pak druhy.
Jenom, udelej si pro ty suchace ve trupu a v krytu kabiny zapusteni - je potreba je dostat pod uroven hrany, jinak ti kabinka odstava o silu celeho suchace. Me to nenapadlo, nalepil sem to rovnou a kabinka mi ted odstava.
Nak