No ted po vyplate koupim motory a vrtule.[/quote]
Tak jak pokracuje stavba??
F 550 naza letový čas
Re: F 550 naza letový čas
Stavba smeruje k lehkemu quadcopteru, mam uz doma motory Rctimer 5010/14 360KV 4ks a vrtule 17x5.5" Carbon Fiber CW CCW Propeller taky od rctimeru.
Stavet to minim na HobbyKing™ S600 Carbon and Metal Quadcopter Frame ramu s delsimy karbonovymi rameny.
Ted koupim ram a za mesic snad jednotku a pujdu do vzduchu.
Stavet to minim na HobbyKing™ S600 Carbon and Metal Quadcopter Frame ramu s delsimy karbonovymi rameny.
Ted koupim ram a za mesic snad jednotku a pujdu do vzduchu.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Tak držím palce ať se to povede, jsem na to zvědavý.
Já teď létám na ty baterie 4S 8000 mAh z HobbyKingu, jsou perfektní, už mám dvě a při váze 2300g letám v klidu do 15 minut, možná by to šlo i déle ale nechci to zbytečně moc vybíjet. Tahle doba na natáčení stačí.
Já teď létám na ty baterie 4S 8000 mAh z HobbyKingu, jsou perfektní, už mám dvě a při váze 2300g letám v klidu do 15 minut, možná by to šlo i déle ale nechci to zbytečně moc vybíjet. Tahle doba na natáčení stačí.
To delas dobre ze litas do 15ti minut de to i ke 20ti minutam mam podobnou vahu ale 15m ti baterky vrati na zivotnosti. Mam taky dve ale letam jednu pac sem linej vyserit nejaky drzak co by umoznil baterie pohodlne menit baterie. Mam tu jednu na pevno pridelanou zdrhovackama k hornimu platu F550ky. Druhou sem jeste vubec nepouzil a asi ji dam do te nove quadry. Mas nejak vyreseny to prendavani baterek?
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
Tak to jsem vyřešil, výměná bateri trvá cca 15 sekund. Koupil jsem na emotors neklouzavou samolepící podložku http://emotors.cz/baterie/8615-samolepi ... x75mm.html a jednoduše to stáhnu suchým zipem např. http://www.rc-levneji.cz/prislusenstvi- ... rie-az-8s/. Jen si změř jakou budeš potřebovat délku pásky se suchým zipem a nebo se to nechá udělat i doma, stačí jen koupit suchý zip. Baterka se ani nehne, posílám foto.