Proč mi cestuje dřevo v dřevníku
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Proč mi cestuje dřevo v dřevníku
Aby jsme se zas nedostali k trpaslikum s batuzkama a podobne:-) musis tam dat cedulku stuj:-) ne sranda. Myslim ze to bude neco s tou vlhkosti. Rosa? Co ja vim... My mame plyn:-\
Díky za toto fórum.
Maverick píše:Aby jsme se zas nedostali k trpaslikum s batuzkama a podobne:-) musis tam dat cedulku stuj:-) ne sranda. Myslim ze to bude neco s tou vlhkosti. Rosa? Co ja vim... My mame plyn:-\
Určitě to je změnou vlhkosti. Jen mě trochu s... , že se mrcha nevrátí zase zpět
Plyn máme taky, ale není nad to si škrtnout a případně na sporáku uvařit kafe a v troubě oběd
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Shorty píše: Je to dřevěná bouda prkno- díra prkno.
a co vítr?, při poryvu to nepatrně odstrčí, časem se mezera vypní bordýlkem a při dalším větru to zase trochu popostrčí.
netuším, jak máš tu dřevěnou boudu betálnou, ale s obytným karaváčem to za větru docela výrazně cloumá, když se vítr opře o stěnu.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
zz píše:A co takhle celou hromadu otočit čelem od stěny ke stěně? Třeba by pak držela...Jinak dřevo se hýbe, ač jsem se snažil ukládat poctivě, tak se sesulo až na zem...
ZZ
Viděl jsem různě obrovnaný zdi chaloupky i jiný způsoby rovnání dříví ale tohle do kruhy kolem pahejlu stromu zatím ne. Chtělo by to nějaký paraple nahoru aby na dříví nepršelo.
Jirka
pepin píše:
a co vítr?, při poryvu to nepatrně odstrčí, časem se mezera vypní bordýlkem a při dalším větru to zase trochu popostrčí.
netuším, jak máš tu dřevěnou boudu betálnou, ale s obytným karaváčem to za větru docela výrazně cloumá, když se vítr opře o stěnu.
Pořád vítězí vlhkost. Jsem v údolí a kolikrát zjistím, že funí, až cestou na letiště
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
A není náhodou stěna k východu? Pak by to bylo rotací země
Postav to do pyramidy, ty se dodnes nenaklonily 
Radimn píše:A není náhodou stěna k východu? Pak by to bylo rotací země![]()
Chceš mi říct, že kdyby to měl na západ, tak mu to padá z druhé strany??
PS? Ještě že to nemá na sever
[quote="Celeron"
Viděl jsem různě obrovnaný zdi chaloupky i jiný způsoby rovnání dříví ale tohle do kruhy kolem pahejlu stromu zatím ne. Chtělo by to nějaký paraple nahoru aby na dříví nepršelo.
Jirka[/quote]
http://www.drevnik.cz/ něco podobného? Mám, je to na 1*
Jirka[/quote]
http://www.drevnik.cz/ něco podobného? Mám, je to na 1*
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Neprší na to ale kde se odebírá dříví, když je to v kleci? A taky u rovnaný hranice se toho vejde víc než sypaný.
Jirka
Jirka
Nacelnik píše:
Chceš mi říct, že kdyby to měl na západ, tak mu to padá z druhé strany??![]()
![]()
PS? Ještě že to nemá na sever![]()
No kdyby byla na západ tak se to hrne ke zdi - díky rotaci Země
Celeron píše:Neprší na to ale kde se odebírá dříví, když je to v kleci? A taky u rovnaný hranice se toho vejde víc než sypaný.![]()
Jirka
Má to 4 dvířka. A srovnat se to dá taky. Ale jde to pomalu, problematicky, rovnal jsem to jen jednou....
Prohlédni si fotky.
Občas si říkám že panelákový byt a žádná chata/chalupa/zahrádka jsou okolnosti pro modeláře celkem přínosné 
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
A poděl se s náma, kde v panelákovým bytě modelaříš? Koupelna nebo kuchyň?
Kámoš bydlí v čtyřpatrovým družstevňáku, naštěstí mají ve sklepě asi 4x4m společnou dílnu, sice jen pár stolů a sklepní kóji velikosti cca 1/3 obýváku, to nebývá moc častý, takže naštěstí má kde.
Jirka
Jirka
Toto téma připomíná jinou vděčnou otázku: Proč se vibracemi šroub vždycky povoluje a nikdy neutahuje?
Celeron píše:A poděl se s náma, kde v panelákovým bytě modelaříš? Koupelna nebo kuchyň?Kámoš bydlí v čtyřpatrovým družstevňáku, naštěstí mají ve sklepě asi 4x4m společnou dílnu, sice jen pár stolů a sklepní kóji velikosti cca 1/3 obýváku, to nebývá moc častý, takže naštěstí má kde.
Jirka
Co je na tom tak divnýho. Bydlím v garsonce celkově se vším-všudy 6x6m a dají se tu postavit i celkem velký éra.
Přítulka občas trochu prská, ale jde to.
http://kroxigor.rajce.idnes.cz/The_Folly/#P1080664.jpg
V tuhle chvíli tu mám 6 letuschopných modelů, na stole plotter a 3D tiskárnu.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám