RC SET EASYSTAR OD MULTIPLEXU
v tom Opticovi jsou 600mAh a kdyz jsem ji kupoval tak mi tam nejakou k tomu dali.Ale v manualu pisou neco o pomalem nabijeni ,,pres noc" a to je 15 hodin coz se mi moc nezamlouva.Zkousel jsem to nabit a ty baterky v tom vydrzej tak 4 hodiny neni to malo?
Jinak baterky do letka koupim v tydnu i s dobijeckou.
No moc se mi teda utracet nechce a at pocitam jak pocitam tak to vsechno bude za 10 papiru,ted jeste to kompletovani nastavovani serv,nedovedu si to predstavit.
Jinak baterky do letka koupim v tydnu i s dobijeckou.
No moc se mi teda utracet nechce a at pocitam jak pocitam tak to vsechno bude za 10 papiru,ted jeste to kompletovani nastavovani serv,nedovedu si to predstavit.
Naposledy upravil(a) RIDER dne ned 22.05.2005 16:54, celkem upraveno 1 x.
Re: trup
pricesek píše:No to fakt vydrzi, ale me se podaril stremhlav pad z cca 30m rovnou do zeme (hodne rychle).
A nevis kde se da koupit ten trup?
Tak to musela být pěkná pecka! Já jsem to napálil párkrát do země taky, ale odnesl to jenom pomuchlanej čumák, potom se mně podařilo narazit v plné rychlosti do stromu, to se čumák odlomil před křídlem, oprava trvala asi 10min.
Deklik
Jsem uplny zacatecnik bez znalosti,takze veci ktere vam prijdou jednoduche jsou u me ohromny problem.
V obchode jsem si nechal udelat konektory k akumulatoru,nechal jsem si zapojit regulator a pripajet motor.
Doma jsem to postavil na sucho zapnu vysilac no a nic to nedela serva skubnou neco pipne asi reg. a tim to konci zkousim ovladat motor,smerovku......a nic to nedela,tak co s tim mam ted delat.
V obchode jsem si nechal udelat konektory k akumulatoru,nechal jsem si zapojit regulator a pripajet motor.
Doma jsem to postavil na sucho zapnu vysilac no a nic to nedela serva skubnou neco pipne asi reg. a tim to konci zkousim ovladat motor,smerovku......a nic to nedela,tak co s tim mam ted delat.
Naposledy upravil(a) RIDER dne ned 29.05.2005 19:43, celkem upraveno 2 x.
RIDER píše:Jsem uplny zacatecnik bez znalosti,takze veci ktere vam prijdou jednoduche jsou u me ohromny problem.
Myslim ze kdybych koupil rc set tak takovyhle veci asi neresim A HLAVNE BYCH SE UZ ASI POKOUSEL LITAT.
A máš v tom vůbec krystaly???