Ahoj,
mám vodorovný plechový poklop na vstupu do sklepa ve vodorovné poloze. Když ho zvedám, naměřím 30 kg v tahu (zkoušeno mincířem). Abych se nemusel dřít, rád bych zespodu dal píst, který by při otevírání pomáhal (analogie k otevírání víka kufru dveří). Dokázal byste někdo něco vhodného doporučit? Nábytkové plynové písty vhodné nejsou - jsou moc krátké a asi i slabé. Napadají mne písty pro víka kufru aut, ale třeba je i jiné lepší řešení.
Díky.
Píst na zvedání poklopu 30 kg
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- HavelAircraft
- Kontaktovat uživatele:
Re: Píst na zvedání poklopu 30 kg
Vrakoviště a plynové vzpěry z auta. Zkus su někdy zvednout víko kufru bez nic a budeš překvapený kolik to váží. Jen si vyber podle délky
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
JJ02 píše:http://www.montako.cz/4-plynove-pruziny-vzpery
J.
Dobrý odkaz, díky moc.
HavelAircraft píše:Vrakoviště a plynové vzpěry z auta. Zkus su někdy zvednout víko kufru bez nic a budeš překvapený kolik to váží. Jen si vyber podle délky
Ano, právě proto jsem ta auta zmínil, mám zkušenost s malou Corsou, kde jsem chvíli byl bez pístů
danidani píše:Dobrý odkaz, díky moc.
Ano, právě proto jsem ta auta zmínil, mám zkušenost s malou Corsou, kde jsem chvíli byl bez pístů
Další varianta je třeba kladka s protizávažím.
Nicméně vzpěry budou hezčí.