Vzhledem k tomu, že tady se ví všechno, dovolím se zeptat zda bude fungovat termostatická baterie v kombinaci s karmou, tedy plynovým průtokovým ohřívačem.
Tou karmou myslím nějakou starou Moru (třeba typ 371)
Díky za vaše cenné zkušenosti.
Termostatická baterie a karma
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Termostatická baterie a karma
je to utrpení. Baterie reaguje příliš pomalu, aby karmu obelstila. Před 7mi lety mi připadalo, že bylo pohodlnější ručně nastavovat vodu s vědomím toho, že máme karmu než odhadovat, co uděla kombinace karma a temostatická baterie.
Karma je prevít ....
Karma je prevít ....
Tak zrovna tu Moru 371 mám a k ní termostat.Metalia 57 a bez problémů,samozřejmě při zastavení vody výkyvy tam jsou ,ale nic zásadního..řekl bych to asi tak:nechápu jak jsem se mohl před tím,s klasiskou pákovkou,sprchovat a jednou rukou neustále lovit tu správnou polohu 
takze je to trochu nerozhodne 
myslim ze nakonec pujdu do obycejne baterie a nebudu se zbytecne rozmazlovat, obvykle to k nicemu dobremu stejne nevede.
diky za nazory
myslim ze nakonec pujdu do obycejne baterie a nebudu se zbytecne rozmazlovat, obvykle to k nicemu dobremu stejne nevede.
diky za nazory