Termostatická baterie a karma

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nuku

Termostatická baterie a karma

#1 Příspěvek od nuku »

Vzhledem k tomu, že tady se ví všechno, dovolím se zeptat zda bude fungovat termostatická baterie v kombinaci s karmou, tedy plynovým průtokovým ohřívačem.
Tou karmou myslím nějakou starou Moru (třeba typ 371)
Díky za vaše cenné zkušenosti.
walter2

Re: Termostatická baterie a karma

#2 Příspěvek od walter2 »

je to utrpení. Baterie reaguje příliš pomalu, aby karmu obelstila. Před 7mi lety mi připadalo, že bylo pohodlnější ručně nastavovat vodu s vědomím toho, že máme karmu než odhadovat, co uděla kombinace karma a temostatická baterie.

Karma je prevít ....
jura.dimm

#3 Příspěvek od jura.dimm »

Tak zrovna tu Moru 371 mám a k ní termostat.Metalia 57 a bez problémů,samozřejmě při zastavení vody výkyvy tam jsou ,ale nic zásadního..řekl bych to asi tak:nechápu jak jsem se mohl před tím,s klasiskou pákovkou,sprchovat a jednou rukou neustále lovit tu správnou polohu :-)
nuku

#4 Příspěvek od nuku »

takze je to trochu nerozhodne :)
myslim ze nakonec pujdu do obycejne baterie a nebudu se zbytecne rozmazlovat, obvykle to k nicemu dobremu stejne nevede.
diky za nazory
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“