Ja jsem tech 500w nepovazoval za mezni hodnotu, ale slo mi o to, ze 300W je malo. Chci nabijet jednu aku proudem cca 15A, t.j. bez ztrat 30A na vstupu. Takze okolo 40A se ztratami, hrubym odhadem. Samozrejme to nemuzu chtit po baterce v aute, takze bych u toho mel nastartovano, jako nouzove reseni, nez si poridim lifepo, nebo centralu (nechce se mi do toho ted rvat moc penez, kdyz zima a cernosi klepou na vrata, treba pres zimu umru na TBC

)
Navic, obcas litam v miste, kde mam pobliz zasuvku, takze bych mohl ze zdroje valit klidne 3-4C. Bojim se jit na vice, jak 3C, protoze jsou to turnigy a neverim, ze nemaji aspon 2x premrstene parametry. I kdyz je fakt, ze po 20 startech v heli jsem je jeste nebalancoval ani jednou a vsechny clanky jsou suprove srovnane.
Ja na jeden let vybijim 3Ah. To znamena cca 6-8Ah z 12V jeden let. Pri 30A to dela 5x nabiti + 2 baterky, co si dovezu nabite, 7 letu mi bohate staci, takze lifepo je cesta.
Jyrry, musis se naucit litat na spotrebu, zadne slapani na plyn a z kopce vyradit