Dejfak píše:Nejde te si někdo zalétat kolem Prahy 5
Co úterý odpoledne až večer?
Dejfak píše:Nejde te si někdo zalétat kolem Prahy 5
Dejfak píše:Možná bych zkusil obchoďák v Butovicích.
V jednom rohu je tam docela prostor.
Dejfak píše:Lítal jsem v Kauflandu na vypichu.
Tam s tím nebyl problém.
Na Butovkách občas ladím zisky, nikdo na mě nevyběhl.
Ale je fakt že několikrát někdo přijel očumovat a ptát se co to je, kolik to stojí a taková ta klasika.
Jsem si jistý že nějaký race ti nikdo v podzemních garážích neposvětí.
Někdy to tam musím pořádně sčíhnout.
Dejfak píše:Je jasné že nemůžeš létat tam kde jsou auta a lidi. To bych si nedovolil.
Mluvím o rohu garáže, většinou je to protější roh od vchodů do obchoďáku, kde je prostor jako půl fotbalového hřiště. Tam nikdo neparkuje ani nechodí protože je to daleko od vchodů.
Takže tam není ani noha.
Máš pravdu že v garážích je vybavení jako čidla kvality ovzduší, zářivky a el.instalace. Které můžeš snadno poškodit.
Koumal jste někdo něco na špatné počasí?
Válet 250 v blátě a sněhu, tak na to to moc nebude.
malé zvíře píše:Lidi, jak to máte s těžištěm? Já jsem se snažil cpát veškeré aspoň trošku těžší vybavení co nejvíc dopředu, abych mohl baterku naložit na tu "korbičku" na zadní části rámu (Lumenier QAV250). Ještě to nemám úplně hotové, ale ty nejtěžší věci už mám osazené a když jsem si zkusil určit těžiště tak jsem zjistil že jej mám cca 5mm před středem rámu. Mám pocit že pokud tam v tomhle stavu naložím 200g těžkou baterku, tak budu tahat zadek copteru po zemi... Nebo budu muset na předek přivázat půl metru kolejnice abych to vyvážil
malé zvíře píše:Lidi, jak to máte s těžištěm? Já jsem se snažil cpát veškeré aspoň trošku těžší vybavení co nejvíc dopředu, abych mohl baterku naložit na tu "korbičku" na zadní části rámu (Lumenier QAV250). Ještě to nemám úplně hotové, ale ty nejtěžší věci už mám osazené a když jsem si zkusil určit těžiště tak jsem zjistil že jej mám cca 5mm před středem rámu. Mám pocit že pokud tam v tomhle stavu naložím 200g těžkou baterku, tak budu tahat zadek copteru po zemi... Nebo budu muset na předek přivázat půl metru kolejnice abych to vyvážil
Dejfak píše:Obdivuji že máš tolik zájmů a že to stíháš.
TomasC píše:Někdy na konec září bych chtěl v Praze uspořádat závod FPV 250. Pár branek, vlajek, atd... Aktuálně mám zabito do 15.9., ale pak se na to vrhám.