PayPal
Re: PayPal
To nemám, ale kupuje každou chvilku něco.
A teď je to za dost peněz a už je to kompikované.
Tak aby to nějak vyřešil.
A teď je to za dost peněz a už je to kompikované.
Tak aby to nějak vyřešil.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Tak hlásím, že Paypal mi opět po několika nákupech samovolně nenápadně přehodil kurz na ten jejich nevýhodný, ale to neva, stejně si kurz už kontroluju při každý platbě. A co vy, přehazuje se vám to taky samo nazpět?
Dejfak píše:Poradil by jste někdo... Kamarád má PayPal ale jeho účet tady v Čr střeží žena. Peníze má v hotovosti, ale nemůže to prohnat přes kartu protože tam je žába na prameni. Přelouskal jsem tu nějakou diskuzi, že se peníze nemohou poslat z jiného účtu. Nejdou vložit na PayPal nějak jinak? K PayPalu žabka přístup nemá. Kdyby to šlo vložit hotovost do banky a ty by dobila PayPal? To asi nejde že?
...ale kupuje každou chvilku něco. A teď je to za dost peněz a už je to kompikované. Tak aby to nějak vyřešil.
U banky je potřeba vložit peníze třeba v hotovosti, ale musí to být na jeho osobní bankovní účet jinak to na jeho Paypal účet nejde poslat.
Pokud je ten tvůj známý svéprávný a nakupuje často tak nechápu proč si bez vědomí manželky už dávno nezaložil další vlastní osobní účet na své jméno u jiné banky než u které má ten manželkou střežený účet ?
Pokud si založí další osobní bankovní účet, o kterém manželka nebude vědět, tak si na něj může dle libosti vkládat peníze v hotovosti a z toho účtu si pak může samozřejmě klidně dobíjet svůj Paypal účet jelikož ten bankovní účet bude veden na jeho osobu.
Některé banky poskytují založení i vedení osobního bankovního účtu zdarma. Takže pokud to ten tvůj známý ještě neudělal tak mu poraď, že je pro něj nejvyšší čas si založit další osobní účet u některé banky bez vědomí manželky a bude mít do budoucna vyřešíno.
To bude asi nejrozumější.
Stačí na PayPlu přidat další kartu, nebo musí založit nový PayPal?
Stačí na PayPlu přidat další kartu, nebo musí založit nový PayPal?
Dejfak píše:To bude asi nejrozumnější. Stačí na PayPlu přidat další kartu, nebo musí založit nový PayPal?
K jednomu Paypal účtu může být přiřazeno současně více karet. Mělo stačit přidat další kartu přes volbu "Add another card" dle návodu viz tento odkaz a pak by při provádění každé platby přes Paypal měla být k dispozici volba, ze které karty se má aktuální platba provést.
Podmínkou je, že jedna platba musí být z jedné karty, kterou si zvolí při provádění platby tj. nelze rozdělit jednu platbu mezi dvě karty tak, že by se část brala z jedné a část z druhé karty.
Díky za vysvětlení.
Předám mu info...
Předám mu info...
Zkusil bych to pres rodice. Svemu diteti prece nereknou NE
Z vlastni zkusenosti vim, ze staci, aby se shodovalo prijmeni a na paypal penize normalne dojdou. K paypalu nemam prirazenou kreditku. Kdyz nemam na svem uctu penize, tak reknu rodicum. Ty mi tam penize poslou a penize (bankovky):dam jim. Je to jednodussi, nez behat do banky a vkladat si tam penize, nebo cekat do 15. na vyplatu.
Kolegové, potřeboval bych naléhavě poradit od někoho, kdo má účet u Raiffeisen bank. Doposud jsem nákupy přes PayPal řešil přes VISU a Českou spořitelnu. Teď, když spořitelna ruší staré sporožirové účty formou, která je tou poslední kapkou, zvažuji přejít právě k Raiffeisen bank. Ta však VISA karty nenabízí a vůbec nevím, jak to udělat ... Nechci si dobíjet PayPal "kasičku" a chci aby opět byly platby strhávány přímo z mého nového účtu.
Můžete mi prosím poradit?
Jen doufám, že se tu neobjeví dotazy proč právě Raiffeisen a proč si nechci dobíjet PayPal "kasičku", atd. Děkuji všem za pochopení.
Můžete mi prosím poradit?
Jen doufám, že se tu neobjeví dotazy proč právě Raiffeisen a proč si nechci dobíjet PayPal "kasičku", atd. Děkuji všem za pochopení.
MasterCard, no problemo.
- JosefSvejk
Hele a co je za problem. PayPal nekamarádí s Mastrcardkou ? Jen se ptám, protože mám Raifku a budu si zařizovat PayPal, tak abych věděl.
DJI - Phantom 4
Díky za bleskové odpovědi. Já se v těch jiných kartách vůbec nevyznám a též bankovní terminologie je mi na hony vzdálená.
Raiffeisen mi nabízí kreditní kartu STYLE a něktrou z debetních karet.
Je to pro mne něco nového, protože VISU jsem měl na všechno a tady najednou dvě karty a každá na něco jiného. U těch debetních je ale psáno MasterCard, tak to snad bude to, co mi popisujete. Jinak tady v republice jestli jsem pochopil správně, je ta debetní na výběry v bankomatech.
Tak možná je to i jinak a i kreditní karta je MasterCard. Sbírám informace narychlo z více stran a teď jsem to řešil i telefonicky, takže jo - asi v tom nebude žádný problém.
Ještě k vysvětlení proč tak narychlo - zítra končí akce na účet s paušální měsíční platbou 69Kč, o které jsem se dozvěděl dnes ráno, takže to mám "nahraně"....
Je to pro mne něco nového, protože VISU jsem měl na všechno a tady najednou dvě karty a každá na něco jiného. U těch debetních je ale psáno MasterCard, tak to snad bude to, co mi popisujete. Jinak tady v republice jestli jsem pochopil správně, je ta debetní na výběry v bankomatech.
Tak možná je to i jinak a i kreditní karta je MasterCard. Sbírám informace narychlo z více stran a teď jsem to řešil i telefonicky, takže jo - asi v tom nebude žádný problém.
Ještě k vysvětlení proč tak narychlo - zítra končí akce na účet s paušální měsíční platbou 69Kč, o které jsem se dozvěděl dnes ráno, takže to mám "nahraně"....
- JosefSvejk
Ano, i ta STYLE je MasterCard, je to napsáno v ceníku.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
petrovo píše:Díky za bleskové odpovědi. Já se v těch jiných kartách vůbec nevyznám a též bankovní terminologie je mi na hony vzdálená.
To tě k RB táhne jen poplatek za účet?? Ono v jiných bankách můžeš mít běžný účet i zadarmo..
OK2WY