viditelná rýha ve spojení polovin laminátového trupu

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

Re: viditelná rýha ve spojení polovin laminátového trupu

#16 Příspěvek od juraj.jurej »

klingon77 píše:
Zklamu te, ten trup je strikany po vytazeni z formy, takze na nem mas cca 2x tolik barvy, nez by bylo potreba ;-)

Mňa si nesklamal a ani my to nevadí, ale je pekný, hladký a ten nárast váhy nieje až taký tragický len má s tým výrobca viacej roboty.
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne stř 07.10.2015 1:09, celkem upraveno 1 x.
FrSky Tandem X20
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hoki »

klingon77 píše:
Zklamu te, ten trup je strikany po vytazeni z formy, takze na nem mas cca 2x tolik barvy, nez by bylo potreba ;-)

... a kolik může být nárust váhy, když se trup přebrousí a znovu stříkne? Mám bílej trup na Ardeu o R-2650mm.
mr.ricardo
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od mr.ricardo »

Trup na Ardeu mam doma pripravenej taky, ta ryha je uplne minimalni, skoro neni videt, je to pekne udelane. Premyslel jsem, jestli to striknu, ale prdim na to.
T9x FrSky, El Marabu XL, e-Hawk, Guppy 2, Ardea ve vystavbe
pepin

#19 Příspěvek od pepin »

Mike Leee píše:Někteří lítači zkoumají, jestli je dělící rovina na trupu absolutně rovná. Když ne, tak to pak taky řeší na forech jako problém.. :D
P.S. Jinak souhlas s ZZ.

:lol: :lol: :lol: občas jsem někomu opravoval kompozity, největší očistec a o nervy, když už bylo vše hotové a nastříkané, do toho opravovaného místa protáhnout zase tu rýhu, aby navazovala přez tu opravovanou část a ta linka byla v rovině a nebyla užší, nebo širší :evil:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Hoki »

mr.ricardo píše:Trup na Ardeu mam doma pripravenej taky, ta ryha je uplne minimalni, skoro neni videt, je to pekne udelane. Premyslel jsem, jestli to striknu, ale prdim na to.

Dobře, pořeším to stejně :)
Odpovědět

Zpět na „Dílna“