jindraj píše:EDIT: je to mimochodem i dost nebezpečný!! Při jedné takovéhle neúplné iteraci se mi včera v noci stalo, že se nekorektně a neúplně uložily parametry nastavení řízení ESC a propojení s RC-Rx. Myslím, že se nenastavilo Oneshot řízení (zůstalo PWM) a připojení na SBUS taky nebylo komplet donastaveno. Na řídících kabelech k ESC se pak v důsledku tohoto mišmaše nastavení neobjevil korektní signál a zřejmě se tam někde něco chvilkama nabudilo nebo vlítlo, protože hned po tom uložení v CLI a rebootu desky se mi začal náhodně roztáčet motor. Naštěstí jen přerušovaně a ne na max ale vylekalo mě to fest ... deska se probudí a kvůli náhodně zmatenému nastavení se koptéra zblázní!
K tomu DUMPu, ono to chodí korektně ale pokud používáš dlouhý kabel či USB na přední straně PC skříně tak se může stát, že se část dat ztratí nebo se zapíše kam nemá.. Sniž si rychlost přenosu na 19200 Baud a bude ti to chodit jak má (nestačí to upravit v CFC ale musíš říci i FC že má komunikovat na nižší rychlostí)..