Jasně, líbí se mi crawlery a přemýšlel jsem ještě o Axiel Wraith nebo Vaterra Twin Hammers, ale mají užší kola a nejsou tak živý a univerzální. Občas bych si třeba rád zařádil ve sněhu. Také se mi líbí širší pneumatiky, přece jen to lépe projede bahnem a je to takové stabilnější a zábavnější. Ten Wraith i Twin Hammers mi přijdou spíš více na technickou jízdu.
Ideální by byl Summit, ale cena 17klacků a základní motor po 20h odejde? Spoustu starostí a ta energie pod kapotou. Bych musel pořád něco dokupovat a opravovat. Vodotěsný střídavý motor s regulátorem dalších 5 tisíc, baterie, atd to bych skončil někde na 25 tisících
Myslím že ten Telluride bude takový slabší bráška Summita a mohlo by to stačit. Přijde mi to nejvíce univerzální auto co jsem našel. Co myslíte? A co k tomu v základu dokoupit?
Samotné auto vyjde na 8 000.
Potom potřebuju nějskou dobrou nabíječku a dvě Lipol baterie? Co byste mi doporučili? A kde kupujete?
Případně do budoucna i jiný motor. A taky moje poslední otázka. Co vydrží ten základní motor v Telluride? myslíte, že vydrží aspoň 50 hodin?:)