Honey Bee King 2 vs. Belt-CP

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
inetMark

#61 Příspěvek od inetMark »

No to vyzera ako fajn vecicka. To si kupim tiez asi niekedy.
hawaj

#62 Příspěvek od hawaj »

no jak tak koukám jak sou všechnz skladz total vyprodaný tak pokud nechci čekat měsic tak mi asi stejně nezbejvá než si koupit přecejenom toho karbona keryho aspon někdo má na skladě.

To pak bude asi draží učení :?
inetMark

#63 Příspěvek od inetMark »

Moj problem s eHirobo je vyrieseny:
"Estimated Delivery Date: 20 May 2008"

No nic. Musim sa s tym zmierit a pockat.
hawaj

#64 Příspěvek od hawaj »

"Estimated Delivery Date: 20 May 2008"

koukám že můj problém taky :lol:
E-Sky prostě není sto pokrýt poptávku a naplnit sklady. Všude svítí sold out anebo to rovnou neinzerujou :roll:
inetMark

#65 Příspěvek od inetMark »

Nj. Nikde ju nemaju.
http://www.rchelicoptershop.com/catalog/
Tu sice pisu ze ju maju, ale vraj ju neposlali este nikomu tieto dni.
Mara80

#66 Příspěvek od Mara80 »

Tak mi dneska dorazil Belt-CP z ehiroba :wink: . Objednano 1.4....z honkongu odeslano 3.4 a dnes jsem si pro nej byl na poste :)...Vsechno v nejlepsim poradku...dobre zabalene...nic neposkozene. Nutno dodat, ze jsem neplatil zadne clo ani dph, takze paraada :D .Stalo me to sice par mailiku, ale vyplatilo se :D .Proste s ehirobo absolutni spokojenost. Nez jsem objednal tak jsem se mailem dotazal zda ho maji skladem. Jakozto absolutni novacek s R/C modely vubec, se na nej zatim s velkym respektem jen divam a sonduju co jak asi funguje a tak :D ...a na prazdno hejbu z kniplama :D Poskakovat zacnu snad nekdy pristi tyden...ale nejdriv zkusim sehnat nekoho, kdo by na nej mrknul, poradil, pripadne zalital...uvidime :wink:

p.s. Je naaadhernej :D :D
MAD_BOXs
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od MAD_BOXs »

V sobotu budeMartin seřizovat nějaké T-rexy, tak se můžeš přijet podívat.
MAD_BOXs senior
Bonny_boy

prosba

#68 Příspěvek od Bonny_boy »

Mara80 píše:Tak mi dneska dorazil Belt-CP z ehiroba :wink: . Objednano 1.4....z honkongu odeslano 3.4 a dnes jsem si pro nej byl na poste :)...Vsechno v nejlepsim poradku...dobre zabalene...nic neposkozene. Nutno dodat, ze jsem neplatil zadne clo ani dph, takze paraada :D .Stalo me to sice par mailiku, ale vyplatilo se :D .Proste s ehirobo absolutni spokojenost. Nez jsem objednal tak jsem se mailem dotazal zda ho maji skladem. Jakozto absolutni novacek s R/C modely vubec, se na nej zatim s velkym respektem jen divam a sonduju co jak asi funguje a tak :D ...a na prazdno hejbu z kniplama :D Poskakovat zacnu snad nekdy pristi tyden...ale nejdriv zkusim sehnat nekoho, kdo by na nej mrknul, poradil, pripadne zalital...uvidime :wink:

Prosim te a kolik stalo dopravne ? Take bych si chtěl od nich objednat alenevim zda od tama co ty nebo od http://www.walkera-parts.com ale připadaji mi ty obchody naprosto stejne :) diky za odpověd !!!!
scarabeus

#69 Příspěvek od scarabeus »

MAD_BOXs píše:V sobotu budeMartin seřizovat nějaké T-rexy, tak se můžeš přijet podívat.

Kde konkretne a v kolik?
Mara80

Re: prosba

#70 Příspěvek od Mara80 »

Bonny_boy píše:
Mara80 píše:Tak mi dneska dorazil Belt-CP z ehiroba :wink: . Objednano 1.4....z honkongu odeslano 3.4 a dnes jsem si pro nej byl na poste :)...Vsechno v nejlepsim poradku...dobre zabalene...nic neposkozene. Nutno dodat, ze jsem neplatil zadne clo ani dph, takze paraada :D .Stalo me to sice par mailiku, ale vyplatilo se :D .Proste s ehirobo absolutni spokojenost. Nez jsem objednal tak jsem se mailem dotazal zda ho maji skladem. Jakozto absolutni novacek s R/C modely vubec, se na nej zatim s velkym respektem jen divam a sonduju co jak asi funguje a tak :D ...a na prazdno hejbu z kniplama :D Poskakovat zacnu snad nekdy pristi tyden...ale nejdriv zkusim sehnat nekoho, kdo by na nej mrknul, poradil, pripadne zalital...uvidime :wink:

Prosim te a kolik stalo dopravne ? Take bych si chtěl od nich objednat alenevim zda od tama co ty nebo od http://www.walkera-parts.com ale připadaji mi ty obchody naprosto stejne :) diky za odpověd !!!!

Dopravne vyslo na cca 49 dolaru...precejen to je 3 kg balik :wink: ..no ale belt byl za 170 dolaru...takze pohodicka :wink:
Rikam..ja jsem s nima zadny problem nemel, ale asi lepsi se dopredu se informovat zdali tu vec co chces maji skladem....
inetMark

#71 Příspěvek od inetMark »

to Mara80:
Ja som objednaval este pred tebou a nic mi nedoslo. Este to neposlali. Pisu, ze to nemaju na sklade.
Inac co take si im napisal aby si neplatil clo? To by sa zislo aj mne :)

PS: Teraz som kupil nahradne diely na lamu, tak este nejaky ten tyzden nebudem mat ani na ziadne clo peniaze :) .
Mara80

#72 Příspěvek od Mara80 »

To: inetMark hmm...to je divny. No ja jim nejdriv napsal maila jestli ho maji skladem a odpovedeli mi ze ano, ze muzu bez obav udelat objednavku. Tak jsem ji udelal a mam ho doma :D .
O tom clu a dani to ti pisnu kdyztak radsi z pochopitelnych duvodu na ICQ :wink: :D
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Mad_Box »

Mara80 píše:To: inetMark hmm...to je divny. No ja jim nejdriv napsal maila jestli ho maji skladem a odpovedeli mi ze ano, ze muzu bez obav udelat objednavku. Tak jsem ji udelal a mam ho doma :D .
O tom clu a dani to ti pisnu kdyztak radsi z pochopitelnych duvodu na ICQ :wink: :D

Máš SZ
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
hawaj

#74 Příspěvek od hawaj »

ode mě taky :wink:
hawaj

#75 Příspěvek od hawaj »

Sem se jako voptal esli si lze u Ehiroba objednat Belta karbona a Leo Chan mi vodepsal že je sorry že ho nemaj, ale že jsou šťastný že sem jim napsal :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“