Instalace Windows 10
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Instalace Windows 10
Zdravím,chtěl bych si na NTB přeinstalovat z Windows 7, W10. Mám na něm letecký simulátor AFPD,a další hry jako World of Tanks a Warships,proto se chci zeptat jestli po instalaci W10,to všechno zmizí či nikoliv. Děkuji moc za případné rady.(jo,ještě, nejsem žádnej IT) k.
- old_Mr_Grim
Re: Instalace Windows 10
Nevím jak ze sedmiček, ale z W8 na W10 mi z ntb nic nezmizlo.
Mě z W7 taky nainstalované aplikace nezmizely.
Big Lama - 35MHz, Sky Climber - 2,4GHz
Všechny aplikace ti zůstanou. Druhá otázka je, jestli tak jak je máš nainstalované v původním oper. sytému budou kompatibilní a schopné provozu ve Windows 10. Toto není jisté.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem přešel na všech PC co mám doma a s žádnou aplikací problém nebyl, funguje vše i různé jednoúčelové aplikace velkého stáří.. Po updatu zůstane vše přesně tam kde jsi to měl.. Osobně jsem s aktualizací spokojen, je vidět že si na tom hoši z Mrkvosoftu dali záležet..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Instaloval jsem W10 na W7 i 8 a vše zůstalo jak bylo. Akorát se musely znovu nastavit výchozí prohlížeče(internet, foto,video..) Dokonce si to zapamatovalo i přímé přístupy na stránky bez přihlašování, jako třeba na RC mánii 
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Tak abych pridal taky neco spatnych zkusesti (ne mich vlastnich) tak kamaradovy instalace W10 formou prechodu z W7 nebo W8 uz nevim selhala a to tak nestastne ze to neslo ani vratit zpet a puvodni verze Windows se pak ani nespustila.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Já doma instaloval na jedny W7 a dvoje W8 a vše proběhlo bez problémů a ani nikdo v okolí žádný problém neměl. Tím ovšem neříkám, že se to nemůže vyjímečně stát.
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Také u mě proběhla instalace W10 na W7 bez problémů.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Jediny problem co muze nastat je pokud je nainstalovana nejaka VPNka treba od Cisca, pak je potreba ji pred prechodem odinstalovat .
W10 me taky vypekli na jednom notasu prestala jet mys, nutná aktualizace ovladače.
W10 me taky vypekli na jednom notasu prestala jet mys, nutná aktualizace ovladače.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Tak já přihodím taky svou zkušenost mám ntbk asus republic of gamers měl jsem tak w8 potom w8.1 a když jsem nainstaloval w10 bum při instalaci nastala chyba takže sem musel win přeinstalovat samozřejmě se smazali registry takže aplikace tam byly ale win jakoby o nich nevěděl a od win10 se mi automaticky nepřepínají zařízaní na poslech repro/sluchátka při připojení 3,5 jacku zkoušel jsem ovladače atd. a pořád nic ale už jsem se s tím smířil 
Koukám mě Win10 musej i s celým MS nenávidět až do morku kostí.
1) PC Lenovo kupovaný letos o prázdninách s velkou nálepkou zdarma upgrade na Windows 10:
Po upgrade čistých Win8.1 na Win10 = desítka neznámých zařízení support Lenova mlčí, žádné ovladače nejsou potřeba.
Zkusil jsem i čistou instalaci Win10 to samé - dohledal jsem ovladače dle výrobců HW jakž takž to běželo.
Po listopadovém velkém update Win10 TH2 zásek a nelze nainstalovat ani čistou instalaci Win10TH2
= návrat k Win8.1 které na tom běží naprosto bez problémů
2) NB Lenovo kupovaný v říjnu také s Win8.1 po upgradu na Win10 nelze restartovat vždy po restartu zásek, nepomáhá ani čistá instalace Win10 (na Win8.1 vše funguje - na vině je instalovaný hybridní SSHD když tam dám normální HDD tak to jede i s Win10) = s omezeníma jedu na Win10 abych si je osahal.
3) 2-1 Asus tam přechod proběhl ale totální ignorace MS co se týká gest na dotykovém LCD a zprasené ovládání Win10 mě donutili vrátit na Win8.1
4) tablet Acer aktualizovaný postupně z Win7PRO>Win8PRO>Win8.1PRO naprosto bez problémů. Aktualizaci na Win10 nepřežil při instalaci Win10 došlo k smáznutí SSD a pak začaly Win10 tvrdit že tam žádný disk není ač byl vidět a ručně se daly mazat partition formátovat rozdělovat - instalace vždy krachla na tom že není kam instalovat.
Výsledek zpět na Win8.1 kde to jede bez problémů
U mě výsledek 3:1 ve prospěch Win8.1
Zlatej OS X ...
1) PC Lenovo kupovaný letos o prázdninách s velkou nálepkou zdarma upgrade na Windows 10:
Po upgrade čistých Win8.1 na Win10 = desítka neznámých zařízení support Lenova mlčí, žádné ovladače nejsou potřeba.
Zkusil jsem i čistou instalaci Win10 to samé - dohledal jsem ovladače dle výrobců HW jakž takž to běželo.
Po listopadovém velkém update Win10 TH2 zásek a nelze nainstalovat ani čistou instalaci Win10TH2
= návrat k Win8.1 které na tom běží naprosto bez problémů
2) NB Lenovo kupovaný v říjnu také s Win8.1 po upgradu na Win10 nelze restartovat vždy po restartu zásek, nepomáhá ani čistá instalace Win10 (na Win8.1 vše funguje - na vině je instalovaný hybridní SSHD když tam dám normální HDD tak to jede i s Win10) = s omezeníma jedu na Win10 abych si je osahal.
3) 2-1 Asus tam přechod proběhl ale totální ignorace MS co se týká gest na dotykovém LCD a zprasené ovládání Win10 mě donutili vrátit na Win8.1
4) tablet Acer aktualizovaný postupně z Win7PRO>Win8PRO>Win8.1PRO naprosto bez problémů. Aktualizaci na Win10 nepřežil při instalaci Win10 došlo k smáznutí SSD a pak začaly Win10 tvrdit že tam žádný disk není ač byl vidět a ručně se daly mazat partition formátovat rozdělovat - instalace vždy krachla na tom že není kam instalovat.
Výsledek zpět na Win8.1 kde to jede bez problémů
U mě výsledek 3:1 ve prospěch Win8.1
Zlatej OS X ...
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
milode píše:Také u mě proběhla instalace W10 na W7 bez problémů.
Přesně
Dokázal jsem s desítkama žít asi týden
dudaj píše:
Přesně![]()
![]()
![]()
![]()
Dokázal jsem s desítkama žít asi týden
nejlepší Win. 7
teraz tu mám nb Dell, slečna na tom pustila (nechtiac) upgrade na W10, a zostal tuhý. Nevedela ho ani vypnúť..
Zistil som že po pripojení externého monitoru tam je krásna uvítacia obrazovka a pýta nejaké heslo (ešte ho neviem), ale na lcd notebooku sa mi stále nepodarilo dostač úplne nič (podsvietenie sa niekedy zapne, niekedy vypne, ale obraz nič).
Zistil som že po pripojení externého monitoru tam je krásna uvítacia obrazovka a pýta nejaké heslo (ešte ho neviem), ale na lcd notebooku sa mi stále nepodarilo dostač úplne nič (podsvietenie sa niekedy zapne, niekedy vypne, ale obraz nič).