Vzduchoplavec píše:Tak my máme zámysl pomocí copter i vydělávat nějaké peníze a také vymýšlíme nějaké nové (místy bláznivé) inovace kolem toho,
Co je však podle mě naprostá debilita tak to, že se povolení vydává pouze na jeden konkrétní stroj. Proč to neni alespoň nějak typově, ala řidičák na auto? Tedy udělám zkoušky řekněme na řízení coptery do hmotnosti 5 kg a můžu pilotovat všechny podobné stroje. Takhle budeme mít povolení pouze na jeden jediný konkrétní stroj a pokud postavíme další (už teď máme 4), tak musíme tohle martirium absolvovat znovu. To mi prostě hlava nebere.
Upřimně závidím těm, kterým se to zdá v pohodě a věci mají podle nich takto fungovat. Nevím, kde teda kdo pracujete, ale neumím si představit, že by tímto stylem mohlo fungovat cokoliv jiného než úřad.

1.pokud sis nevšiml, tak jakmile chceš vydělávat peníze, začne se chtít na tom s tebou živit spousta lidí - stát samozřejmě taky
2.souhlas, ale i s autem chodíš na technickou každé dva roky- ať jezdíš , nebo téměř ne.
3. nechápu, proč stále tvrdošíjně omlouváš sebe a obviňuješ okolí z špatného fungování .
Buď objektivní a vžij se do role úředníka, který je zavalen prací, vyřizuje nesmysly, které vymyslel někdo jiný a s kterými vůbec
nemusí souhlasit a navíc se musí neustále přehrabovat ve složkách zpátky, protože mu většina lidí není schopna poslat
dokumenty které potřebuje.
Takže furt má něco rozdělanýho a nemůže to dotáhnout a uložit jako hotové.
šéf ho pořád uhání, aby tu hromadu už zlikvidoval, protože tam někdo posílá stížnosti , že jim to trvá dlouho a další
člověk jim toho poslal půlku a ještě pořád volá kdy už to bude mít

.
Mě by z toho jeblo.
inteligentní organismus se pozná hlavně podle toho, že své konání upraví dle aktuální situace stavu věcí.
Prostě se přizpůsobí.
Lidi kteří nemaj problémy řeší ptákoviny tak dlouho, dokud skutečné problémy nepřijdou.