Tak ako, mám zobrať ten Feiyu Tech, resp. kúpili by ste ho na mojom mkeste alebo by ste radšej išli do toho tarota? PS: tým softom z G4 ste vyriešili aj to oneskorenie?
EDIT: Ako tak pozerám na YT zdá sa, že ten tarot je na tom o niečo lepšie, tak asi zoberiem ten...
Tarot či Feiyu Tech gimbal?
Re: Tarot či Feiyu Tech gimbal?
Naposledy upravil(a) walkera dne pát 30.10.2015 10:17, celkem upraveno 1 x.
No pokud bych měl na výběr z těch dvou, bral bych FeiyuTech.
Ne, tím softem pro G4 jsem vyřešil pouze vyrovnání klidové polohy horizontu. Mírné ujíždění při prudkých pohybech jsem vyřešil eliminací prudkých pohybů.
Ne, tím softem pro G4 jsem vyřešil pouze vyrovnání klidové polohy horizontu. Mírné ujíždění při prudkých pohybech jsem vyřešil eliminací prudkých pohybů.
Hmm, a dôvod? Nech sa už konečne rozhodnem..
walkera píše:Hmm, a dôvod? Nech sa už konečne rozhodnem..
Stejné problémy za míň peněz.
Umí ten Tarot i obrácenou a přední montáž? Protože ta je vhodná třeba pro rámy typu TBS Discovery.
- pivandrift
[quote="dt"]Já jsem ho testoval a měl pár much.
1. Dodané utlumení je moc měkké, klepalo se to na těch silentblokách jak drahý pes. Špunty do uší a narvat to dovnitř. A to mluvím o verzi 2, tedy té s 6 gumama.
Dt, prosim tě, jak dlouho trvalo než se ti po prvním zapnutí srovnal. Mě se točí všemi směry. Asi po minutě jsem ho raději vypnul. Dík.
Už vyřešeno.
1. Dodané utlumení je moc měkké, klepalo se to na těch silentblokách jak drahý pes. Špunty do uší a narvat to dovnitř. A to mluvím o verzi 2, tedy té s 6 gumama.
Dt, prosim tě, jak dlouho trvalo než se ti po prvním zapnutí srovnal. Mě se točí všemi směry. Asi po minutě jsem ho raději vypnul. Dík.
Už vyřešeno.
pivandrift píše:......
Už vyřešeno.
Nedělej zagorku a řekni jak vyřešeno...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
- pivandrift
Woita píše:Nedělej zagorku a řekni jak vyřešeno...
Ani pořádně nevím, otočil jsem Gopro v gimbalu vzhůru nohama a najednou se hned chytil. Před tím se mi asi pětkrát minutu točil všemi směry. Klika.